Nieuwe uitbater voor cafetaria Kinderboerderij

De cafetaria van Kinderboerderij De Lange Schuur krijgt een nieuwe uitbater vanaf 1 mei 2024. De cafetaria is die dag open van 11.00 tot 19.00 uur. Ter gelegenheid van de opening van de nieuwe cafetaria zal ook de hoevewinkel open zijn.

Kinderboerderij De Lange Schuur trekt jaarlijks duizenden bezoekers. Buitengoed vzw ging op zoek naar een nieuwe uitbater voor de cafetaria. Vanaf 22 april sluit de cafetaria voor een week om de nieuwe uitbater de kans te geven om alles klaar te zetten.

Op woensdag 1 mei opent de cafetaria opnieuw met de nieuwe uitbaters. De cafetaria is die dag open van 11.00 tot 19.00 uur. Op die dag zal ook de hoevewinkel open zijn van 14.00 tot 18.00 uur, op haar nieuwe locatie in de grote schuur. Verder organiseert de Kinderboerderij voor de gelegenheid extra activiteiten, zoals ritjes met de tractor. Iedereen is van harte welkom!

Stad Oostende en Buitengoed vzw willen graag de vorige uitbater, Greta, bedanken voor alle voorbije jaren. Greta zal deze week nog de cafetaria uitbaten op vrijdag, zaterdag en zondag.

Gepubliceerd op donderdag 18 april 2024 16.08 u.
JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.