Nieuwe zomerse Oostendegadgets te koop bij UiTloket

Het UiTloket verhuisde in het voorjaar naar het Stadhuis. Sindsdien kan je er onder andere terecht om leuke Oostendegadgets te kopen. Het aanbod werd nu uitgebreid met strandlakens uit gerecycleerd materiaal en strandspellen.

Ben je op zoek naar een leuk geschenkje, of wil je graag zelf pronken met een gadget met het logo van Oostende? Dan ben je bij het UiTloket aan het juiste adres. Je kan er terecht voor verschillende herbruikbare draagtassen, stoffen mondmaskers, pins, balpennen, sleutelhangers, leuke slabbetjes, mokken en drinkflessen, maar ook voor hotelcheques, restocheques en #ikkoopinoostende-cheques.

Nu we eindelijk van een zonnige zomer kunnen genieten, werden er twee nieuwe gadgets toegevoegd. Het strandspel kost 4 euro en bestaat uit twee paletjes met het logo van Oostende en een blauw balletje. Voor 10 euro scoor je bovendien één van de nieuwe felblauwe of donkerblauwe strandlakens. Het laken is 100 x 170 cm groot en is samengesteld uit 50% gerecycleerd PET materiaal (waarvan 5% afkomstig van afval uit de zee) en 50% oekotex gecertificeerd katoen.

Kijk voor een volledig overzicht van alle gadgets op www.oostende.be/gadgets. In het UiTloket kan je betalen met Bancontact en binnenkort ook met Payconiq. Kijk voor de openingstijden van het UiTloket op www.oostende.be/uitloket.

Het aanbod aan Oostendegadgets zal in de toekomst uitgebreid worden. Om het de burger zo gemakkelijk mogelijk te maken, zijn er ook plannen om een webshop op te starten.

Gepubliceerd op maandag 19 juli 2021 10.10 u.