8 januari - nieuwjaarsreceptie

Hoofdthemas

Klinken op het nieuwe jaar, doen we allemaal samen op zondag 8 januari 2023!

Oostendenaars en tweedeverblijvers zijn vanaf 11.00 uur welkom in de ACEG Wellington Hippodroom en worden er verwelkomd door het basklarinettenensemble Labacie (o.l.v. Bart Lagacie) van het Conservatorium aan Zee. Ook onze Burgemeester luidt 2023 in en maakt de winnaars van Oostende Fonkelt bekend. Leerlingen van de Woord-afdeling van het CAZ brengen een Oostendse nieuwjaarsbrief, met een knipoog. Het grootste jazzorkest van het Conservatorium Aan Zee, onder leiding van Yves Fernandez, laat de Wellington swingen. Klassieke bigbandstukken worden aangevuld met hedendaagse arrangementen en bekende popdeuntjes. Verwacht je aan latin, funk en pop, maar bovenal veel schwung! 

Doorlopend kan je met je familie of vrienden op de foto in de photobooth. Kinderen kunnen terecht op de mezzanine. Schilder mee met James of speel samen een oud volksspel zoals trou madame of gaaibol. 

  • 11.00 uur: optreden basklarinettenensemble Labacie (o.l.v. Bart Lagacie)
  • 11.30 uur: speech Burgemeester 
  • 11.45 uur: bekendmaking winnaars Oostende Fonkelt
  • 11.55 uur: nieuwjaarsbrief, gebracht door leerlingen CAZ (o.l.v. Twiggy Bossuyt)
  • 12.05 uur: optreden Coast Big Band (o.l.v. Yves Fernandez), CAZ
  • 13.00 uur: einde receptie
  • doorlopend: photobooth en kinderanimatie

De drankjes worden aangeboden door Stad Oostende.

Bereikbaarheid

Stad Oostende nodigt mensen uit om zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer te komen.

Fietsers: Fietsers kunnen hun fiets stallen in de tijdelijke fietsstallingen op de parking van de ACEG Wellington Hippodroom (kant Kinepolis). 

Tram: Neem de kusttram tot de halte 'Oostende Renbaan'

Bus: Vanaf het station Oostende kun je buslijn 6 nemen tot de halte 'Oostende stelplaats De Lijn'. Vanaf deze halte wandel je 5 minuten tot ACEG Wellington Hippodroom.  

Toegankelijkheid

De ACEG Wellington Hippodroom is rolstoeltoegankelijk en er zijn aangepaste toiletten. Er is een tolk Vlaamse gebarentaal aanwezig.

Heb je vragen over de toegankelijkheid? Stuur dan een mailtje naar protocol@oostende.be 

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.