Vacature: Verpleegkundige in de mobiele equipe

Vacature: Verpleegkundige in de mobiele equipe

Stad Oostende zoekt TALENT met een hart voor zorg!

VERPLEEGKUNDIGE IN DE MOBIELE EQUIPE (BV1-3 / C3-4)

Tewerkstelling in de woonzorgcentra De Boarebreker of A. Lacourt.

Jobinhoud:

Je draagt met jouw verpleegkundige handelingen bij tot een kwaliteitsvolle totaalzorg op maat van de bewoner. Binnen onze woonzorgcentra staat naast de zorg voor de bewoner, het wonen en leven centraal. Er is een grote betrokkenheid tussen de verpleegkundige en de bewoners. Zowel individueel als in team werken vormt voor jou geen probleem.

Voor een tewerkstelling in de mobiele equipe ben je extra flexibel op vlak van de doelgroep. Je wordt ingezet op de verschillende afdelingen binnen de woonzorgcentra, dit zowel in het wzc De Boarebreker als in het wzc A.Lacourt. Wij richten ons op bewoners met een fysieke noodzorg én bewoners met dementie. Daarnaast is er ook een afdeling voor bewoners met een psychische kwetsbaarheid en een afdeling waar palliatief kortverblijf georganiseerd wordt. Als verpleegkundige binnen de mobiele equipe kan je op alle afdelingen tewerkgesteld worden. Je presteert géén weekends en géén feestdagen.

Voorwaarden:

  • Je hebt een diploma van het hoger beroepsonderwijs verpleegkunde

OF

  • Je hebt een bachelordiploma verpleegkunde of een bachelordiploma vroedkunde

Laatstejaarsstudenten kunnen deelnemen mits indienen inschrijvingsbewijs van de school + persoonlijke verklaring dat men binnen de termijn van 5 maanden deelneemt aan de eindexamens voor het behalen van het diploma!

Aanbod:

Je krijgt een contract onbepaalde duur, een competitief salaris - je beroepservaring in de privésector of als zelfstandige in hoofdberoep wordt onbeperkt meegerekend!

Je kan zelfroosteren waardoor je een goede balans werk-privé behoudt.

We bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om je verder te bekwamen als verpleegkundige.

Je krijgt maaltijdcheques, een attractiviteitspremie, een fietspremie, aanbod van groepsaankopen, je krijgt sociaal abonnement volledig terugbetaald, we voorzien een gratis hospitalisatieverzekering, je kan deelnemen aan middagactiviteiten en je wordt aangesloten bij de sociale dienst GSD-V met de kortingskaart PlusPas.

We beschikken over een personeelsrestaurant met een gevarieerd aanbod gezonde maaltijden.

Informatie en inschrijving:

Inschrijven kan uitsluitend via onderstaande sollicitatieknop. 

Je kandidatuur bestaat uit een curriculum vitae en een kopie van je diploma (of inschrijvingsbewijs en verklaring op eer voor laatstejaarsstudenten).

De selectieprocedure bestaat uit een mondelinge proef die kan doorgaan volgens jouw beschikbaarheid.

Solliciteren bij Stad Oostende - Verpleegkundige - mobiele equipe, specifieke afdelingen en de interim pool (BV1-3 / C3-4)

Vragen?

Heb je vragen met betrekking tot de jobinhoud, neem contact op met Björn Pannecoucke, bjorn.pannecoucke@oostende.be.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kan je terecht bij Jannicke Hap; jannicke.hap@oostende.be of 059 25 82 24.

Schrijf je in op de vacaturenieuwsbrief.

Gepubliceerd op vrijdag 15 februari 2019 0.00 u.