Sportief uitleven met de sportkampen van Stad Oostende

Kinderen kunnen ook in 2021 hun vakantieperiodes sportief invullen met sportkampen van Stad Oostende. Bij de organisatie worden de nodige maatregelen genomen om alles perfect coronaproof te laten verlopen. De inschrijvingen voor de krokusvakantie gaan binnenkort van start.

In de krokusvakantie staan de sportkampen volledig in het teken van omnisport voor kinderen die geboren zijn in de periode 2009 tot 2014. Jongere deelnemertjes, geboortejaren 2015 en 2016, worden in beweging gezet tijdens het Multimove-sportkamp waarbij de nadruk vooral ligt op plezier beleven en de algemene ontwikkeling van bewegingsvaardigheden.

Het erg veelzijdig sportprogramma wordt aangeboden in samenwerking met Oostendse sportclubs, zodat de kinderen op jonge leeftijd worden toegeleid naar het lokaal aanbod.

Klik door naar het aanbod

Inschrijven

Online inschrijven kan vanaf donderdag 14 januari 2021 om 18.30 uur. De kostprijs voor een week sportkamp - van maandag tot vrijdag - bedraagt 50 euro voor inwoners van Oostende, of 10 euro voor kinderen met een UiTPAS aan kansentarief. Niet-Oostendenaars betalen 100 euro.

De UiTPAS-bonnen die door de Stad geschonken werden aan Oostendse UiTPAS-houders kunnen gebruikt worden als betaalmiddel voor de kampen.

Door deel te nemen aan de sportkampen kunnen de kinderen bovendien UiTPAS-punten scoren. Die kunnen ze dan inruilen voor mooie voordelen zoals korting, een gratis drankje, gratis tickets of een gadget.

Klik door naar de webshop

Gepubliceerd op zaterdag 9 januari 2021 17.00 u.