Vacature: Jurist - niveau A (deadline: 14 februari 2021)

Stad Oostende organiseert een selectie voor jurist

Jobinhoud:

Als jurist bied je ondersteuning aan de hele organisatie met je expertise. Je wijst de organisatie de juiste weg inzake juridische regelgeving. Je adviseert het bestuur bij beleidsbeslissingen. Als jurist kan je worden ingezet bij diverse diensten van onze organisatie en eveneens voor juridisch advies ten behoeve van de politiezone.
Als jurist heb je een eigen expertise. Je maakt ook deel uit van een team en je denk proactief mee om de processen en de dienstverlening efficiënt te laten verlopen.
Voor de juridische deeldomeinen die niet tot jouw specialiteit behoren, weet je vlot hoe je aan de correcte informatie kan geraken. Je adviseert zowel interne als externe klanten in het zoeken naar juridisch correcte oplossingen.
In samenspraak met de leidinggevenden (hoofd van dienst, directeur en departementshoofd) werk je mee aan een visie m.b.t. de juridische ondersteuning binnen de diverse domeinen. Je bent in staat om complexe juridische regelgeving te interpreteren en om te zetten in eenvoudige en verstaanbare teksten. Je reikt oplossingen aan voor juridische problemen. Je staat in voor de voorbereiding en de uitvoering van de dossiers voor de bestuursorganen.

Voorwaarden:

Je bent houder van een masterdiploma in de rechten of doctor in de rechten of evenwaardig

Aanbod:

We bieden je een voltijds contract van onbepaalde duur, een bruto maandloon van minimum  € 3.170 en maximum € 5.578. Je beroepservaring in de privésector of als zelfstandige in hoofdberoep wordt voor maximaal 10 jaar in aanmerking genomen voor de toekenning van het loon. Je ontvangt maaltijdcheques van € 5, een fietspremie, volledige terugbetaling sociaal abonnement, een gratis hospitalisatieverzekering, aansluiting bij de sociale dienst (GSD-V) met tal van voordelen: premies, financiële tussenkomsten, kortingskaart PlusPas,… We beschikken over een personeelsrestaurant met een zeer ruim aanbod tegen democratische prijzen.

Selectieprocedure:

Solliciteren kan enkel online tot en met 14 februari 2020 via onderstaande link: Solliciteren bij Stad Oostende: Jurist - niveau A (deadline: 14 februari 2021)  De oproep kan worden verlengd. Kijk steeds voor de meest recente informatie op de website.

De selectieprocedure bestaat uit volgende eliminerende proeven: een praktische proef (case) en een mondelinge proef. De proeven vinden plaats in de loop van de maand maart 2021 (telkens volgens afspraak en tijdens de kantooruren). Bij de organisatie van deze proeven wordt rekening gehouden met de richtlijnen inzake COVID 19.  De reserve is vier jaar geldig.

Voor meer informatie kan je terecht bij de heer Michel Vermeersch, michel.vermeersch@oostende.be – tel. 059/258221.

 

 
Gepubliceerd op dinsdag 12 januari 2021 10.13 u.