Filmopnames: verkeersmaatregelen omgeving Vuurtorenweg

Dit voorjaar is stad Oostende het decor voor de fictiereeks 'Onder Vuur' van productiehuis Geronimo. Om alles vlot en veilig te laten verlopen, gelden er bij elke opname tijdelijke verkeersmaatregelen. Van 6 tot 9 april staan er opnames gepland in de omgeving van Fort Napoleon (Vuurtorenweg).

Dit voorjaar wordt in Oostende de fictiereeks ‘Onder Vuur’ opgenomen door productiehuis Geronimo. Om  de opnames vlot en veilig te laten verlopen, worden bij elke opname enkele tijdelijke maatregelen genomen. Dat gaat van verkeersmaatregelen tot (veiligheids)maatregelen om alles coronaproof te laten verlopen.

In de reeks komen een aantal noodsituaties in beeld. Geen paniek, gaat hier om fictie! De lokale politie en de veiligheidsdiensten zijn op de hoogte. Van dinsdag 6 april 2021 om 18.00 uur tot vrijdag 9 april 2021 om 05.00 uur vinden opnames plaats in de omgeving van de Vuurtorenweg.

Het is dus zeer goed mogelijk dat u op deze dagen rookontwikkeling en interventiewagens ziet in uw buurt. De opnames zullen zich overdag afspelen. Er zal dus heel wat beweging zijn in de buurt.

Om alles vlot en veilig te laten verlopen, worden de volgende verkeersmaatregelen genomen:

Van dinsdag 06 april 2021 om middernacht tot en met vrijdag 09 april 2021 om 09.00 uur geldt parkeerverbod op de parking bij Fort Napoleon en aan Vuurtorendok-West, aan de kant van de oneven huisnummers, van het kruispunt met Fortstraat tot aan het kruispunt met Vuurtorenweg.

De situatie wordt ter plaatse duidelijk aangeduid met verkeersborden. De hele productieploeg doet zijn uiterste best om de (geluids)hinder voor omwonenden te beperken tot een minimum.

Meer info op www.oostende.be/ondervuur 

Gepubliceerd op woensdag 31 maart 2021 0.00 u.