Vacature: Business partner personeel - niveau A1a-A3a (deadline: 23 juni 2021)

Stad Oostende organiseert een vergelijkende wervingsexamen voor indiensttreding en aanleg van een werfreserve voor de functie van business partner personeel (A1a-A3a) bij de directie Personeel.

Jobinhoud:

Als business partner personeel vorm je de brug tussen één of meerdere specifiek toegewezen directies en de directie Personeel. Je werkt vanuit een partnership met de leidinggevenden  en onderhoudt nauwe contacten met hen om hun noden en behoeften te capteren, en na te gaan waar en hoe er vanuit de directie Personeel ondersteuning kan geboden worden met het oog op het maximaal versterken van de leidinggevende en diens team. Als HR-generalist begeleid je hen actief bij diverse personeelsrelateerde onderwerpen (personeelsbehoefteplanning, rapportage, ziekteverzuim en re-integratie, talentontwikkeling, teamontwikkeling, …). Je reikt hen hiervoor de nodige HR- tools en -instrumenten aan.

Daarnaast werk je binnen de directie Personeel mee aan de verdere uitbouw van een modern personeelsbeleid, waarbij je verantwoordelijk bent voor specifiek toegewezen projecten. 

Schrikt een dynamische omgeving met complexe regelgeving jou niet af ? Voel je de ambitie om samen met een team aan medewerkers een geïntegreerd en duurzaam personeelsbeleid te ontwikkelen en zo de Stad Oostende als aantrekkelijke werkgever op de kaart te zetten, dit alles in nauw overleg met jouw directeur en andere belanghebbenden? Solliciteer dan …

Voorwaarden:

  • Je bent houder van een masterdiploma of een bachelor diploma.
  • Kandidaten die houder zijn van een bachelor diploma hebben minstens één jaar relevante beroepservaring.

Aanbod:

We bieden je een voltijds contract onbepaalde duur, een bruto startsalaris min. € 3.170 en max. €  5.578           .

Je werkervaring in de privésector of als zelfstandige in hoofdberoep wordt voor maximum 10 jaar overgenomen bij de bepaling van je startloon. We bieden de mogelijkheid tot het werken in een systeem van glijtijden met een goede verhouding werk-privé, je krijgt gratis hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, fietspremie, volledige terugbetaling sociaal abonnement, aansluiting bij de sociale dienst GSD-V met tal van voordelen en de kortingskaart Pluspas, mogelijkheid tot groepsaankopen.

Aanbod:

We bieden je een voltijds contract van onbepaalde duur, een bruto maandloon van minimum  € 3.170 en maximum € 5.578. Je beroepservaring in de privésector of als zelfstandige in hoofdberoep wordt voor maximaal 10 jaar in aanmerking genomen voor de toekenning van het loon. Je ontvangt maaltijdcheques van € 5, een fietspremie, volledige terugbetaling sociaal abonnement, de mogelijkheid tot aansluiting bij de hospitalisatieverzekering, aansluiting bij de sociale dienst (GSD-V) met tal van voordelen: premies, financiële tussenkomsten, kortingskaart PlusPas,… 

Selectieprocedure:

Solliciteren kan enkel online tot en met 23 juni 2021 via onderstaande link: Solliciteren bij Stad Oostende: Business partner directie Personeel - niveau A (deadline: 23 juni 2021) De oproep kan worden verlengd. Kijk steeds voor de meest recente informatie op de website.

De examenprocedure bestaat uit volgende proeven: een verkennend gesprek, een assessment center, een schriftelijke case en een mondelinge proef. Kandidaten met een  bachelor diploma moeten eveneens slagen voor een niveau- of capaciteitstest.   De reserve is vier jaar geldig.

BIJKOMENDE INLICHTINGEN

Voor meer informatie kan je terecht bij Michel Vermeersch, michel.vermeersch@oostende.be of tel. 059/258221.

Gepubliceerd op maandag 7 juni 2021 10.13 u.