Vacature Sociaal Huis: Verantwoordelijke sociale dienst seniorenzorg (B4-5) (deadline 28 april 2019)

Het Sociaal Huis organiseert in samenwerking met Poolstok en Ascento een examen voor de indiensttreding en aanleg van een werfreserve. De functie is voorzien binnen de sector Seniorenzorg.

Het Sociaal Huis Oostende ZOEKT talent met een hart voor zorg en welzijn!

Het Sociaal Huis organiseert een examen voor de indiensttreding en aanleg van een werfreserve. De functie is voorzien binnen de sector Seniorenzorg.

Jobinhoud:

Je staat in voor de algemene leiding van de sociale dienst. Dit betekent dat je het team van zorgcoaches coacht en begeleidt. Je coördineert en stuurt de activiteiten, zorgt voor een goede samenwerking met andere diensten en zorgt voor een optimale werking van de eigen dienst.

Als diensthoofd ben je mee verantwoordelijk voor de beleidsvoorbereidende en beleidsuitvoerende aspecten van de sociale dienst. Je rapporteert aan de directeur woon- en thuiszorg.

Je start aanvankelijk bij het team van de thuiszorg en dagzorg. We zullen evolueren naar één sociale dienst voor de seniorenzorg. Het zal ook meteen jouw opdracht zijn om (samen) de integratie van thuiszorg en woonzorg vorm te geven. Daarna ben je de verantwoordelijke van de sociale dienst seniorenzorg.

Infomoment:

We verwelkomen je graag op een infomoment op donderdag 25 april 2019 om 18u00 voor een toelichting bij de organisatie, deze functie en de selectieprocedure. Je krijgt de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Locatie: Woonzorgcentrum De Boarebreker, Kaïrostraat 82 Oostende.

Voorwaarden:

  • Je bent houder van een bachelorsdiploma
  • Je hebt minimum 4 jaar relevante en aantoonbare ervaring

Aanbod:

We bieden je een voltijds contract van onbepaalde duur, een bruto maandloon van minimum € 2.673 en maximum € 4.356, je werkt in een systeem van glijtijden met een goede verhouding werk-privé, maaltijdcheques, fietspremie, volledige terugbetaling sociaal abonnement, een hospitalisatieverzekering, aansluiting bij de sociale dienst GSD-V met tal van voordelen en de kortingskaart PlusPas. We beschikken over een personeelsrestaurant met een zeer ruim aanbod tegen democratische prijzen.

Selectieprocedure:

Schrijf je in via onderstaande sollicitatieknop, ten laatste op 28 april 2019. Mogelijks wordt de oproep verlengd, kijk steeds voor de meest recente informatie op de website!

Je sollicitatiedossier bestaat uit een inschrijvingsformulier en een kopie van het diploma.

Solliciteren bij het Sociaal Huis: Verantwoordelijke sociale dienst seniorenzorg (B4-5)

De selectieprocedure bestaat uit volgende eliminerende proeven: een preselectieproef (optioneel) op basis van het inschrijvingsformulier, een mondelinge proef op 7/5 of 10/5, een assessment centre in de week van 20/5 en een praktische proef op 4/6 (telkens volgens afspraak en tijdens de kantooruren).

De reserve is 4 jaar geldig.

Lees zeker ook de infobundel en de functiebeschrijving via www.sho.be voor meer info betreffende de selectieprocedure en de jobinhoud!

Gepubliceerd op maandag 8 april 2019 11.06 u.