Vacature: Redder in het Zwembad Brigitte Becue - niveau D (deadline: 30 juni 2021)

Stad Oostende organiseert een selectie voor redder in het Zwembad Brigitte Becue

Stad Oostende werft redders aan voor het gloednieuwe Zwembad Brigitte Becue dat is uitgerust met de modernste technieken en ondermeer beschikt over een 50m sportbad met 10 banen, een 25m instructiebad met 4 banen, recreatiebaden en een wellnessgedeelte.

Ben je een klantgerichte teamspeler die flexibel inzetbaar is en wil je deel uitmaken van het boeiend sport- en vrijetijdsaanbod in sportstad Oostende? Solliciteer dan nu!

Jobinhoud

Als redder in het Zwembad Brigitte Becue sta je in voor de veiligheid van de zwembadgebruikers. Daarnaast voer je schoonmaak- en onderhoudstaken uit van de zweminfrastructuur en het recreatiemateriaal, zodat de klanten tijdens hun bezoek kunnen genieten van een optimale en hygiënische zwemervaring. Ook het toepassen van EHBO en het aanbieden van zwemlessen behoren tot je voltijds takenpakket.

Je profiel

  • Je bent klantvriendelijk en staat bezoekers en collega’s in vlot Nederlands te woord;
  • Je bezit het diploma Hoger Redder en een recent bijscholingsattest;
  • Je bent flexibel. Avond- en weekendwerk vormen voor jou geen probleem;
  • Je bent stipt en hebt verantwoordelijkheidszin;
  • Orde, netheid en hygiëne zijn voor jou zeer belangrijk;
  • Je kan zelfstandig werken in overleg met je leidinggevende.

Aanbod:

Onmiddellijke indiensttreding met een arbeidsovereenkomst van bepaalde duur (6 maanden).

Salaris ligt bruto tussen 1935,15 euro (aanvangsschaal) en 3011,85 euro (eindschaal) per maand.

Je werkervaring in de privésector of als zelfstandige in hoofdberoep wordt voor maximum 10 jaar overgenomen bij de bepaling van je startloon. We bieden de mogelijkheid tot het werken in een systeem van glijtijden met een goede verhouding werk-privé, je krijgt gratis hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, fietspremie, volledige terugbetaling sociaal abonnement, aansluiting bij de sociale dienst GSD-V met tal van voordelen en de kortingskaart Pluspas, mogelijkheid tot groepsaankopen.

Informatie en inschrijving:

Solliciteren kan via deze link Solliciteren bij Stad Oostende: Redder in het Zwembad Brigitte Becue - niveau D (deadline: 30 juni 2021) en dit ten laatste op 30 juni 2021. Voeg als bijlage een sollicitatiebrief, een curriculum vitae en een kopie van het diploma Hoger Redder en bijscholingsattest.

Bijkomende inlichtingen kan je verkrijgen in de dienst Personeel, Stadhuis, Vindictivelaan 1, 8400 Oostende

Contactpersoon : Michel Vermeersch (059/25.82.21) of via e-mail: michel.vermeersch@oostende.be

Het stadsbestuur van Oostende streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap.

 

Gepubliceerd op dinsdag 8 juni 2021 10.13 u.