Vacature: Coördinator UIT-loket (B1-3) (deadline: 24 oktober 2021)

Vacature: Coördinator UIT-loket (B1-3) (deadline: 24 oktober 2021)

Heb je een grote interesse in activiteiten binnen de vrije tijd, zowel op cultureel, sociaal als sportief vlak? Dan is deze job iets voor jou!

Jobinhoud:

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van het team en de organisatie van het loket UIT zodat bezoekers klantgericht en efficiënt worden geholpen. Je staat mee in voor de verdere uitrol van het dienstverleningsmodel tussen het contactcenter, het Uitloket en de klantgerichte diensten uit de cluster ‘Vrije Tijd’.

Voorwaarden bij aanwerving:

Je bent houder van een bachelordiploma  

Aanbod:

We bieden je een voltijds contract onbepaalde duur*, een bruto startsalaris van min. € 2.460 en max. € 4.146. Je werkervaring in de privésector of als zelfstandige in hoofdberoep wordt voor maximaal 10 jaar meegenomen voor de bepaling van je startloon**. Tewerkstelling bij openbare diensten wordt volledig meegenomen voor de geldelijke anciënniteit.

We bieden de mogelijkheid om te werken in een systeem van glijtijden met een goede verhouding tussen werk en privé. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om aan te sluiten bij de hospitalisatieverzekering en bieden we ruime opleidingsmogelijkheden. We bieden maaltijdcheques, fietspremie, volledige terugbetaling sociaal abonnement, aansluiting bij de sociale dienst GSD-V met tal van voordelen en de kortingskaart Pluspas. Bovendien kan je gebruik maken van het personeelsrestaurant met een gevarieerd aanbod gezonde maaltijden.

Schrijf je in via onderstaande blauwe sollicitatieknop, ten laatste op 24 oktober 2021. Mogelijk wordt de oproep verlengd. Kijk steeds voor de meest recente informatie op de website.

Je sollicitatiedossier bestaat uit een curriculum vitae, een motivatiebrief en een kopie van het bachelorsdiploma.

Solliciteren bij Stad Oostende: Coördinator UIT-loket - B1-3 (deadline: 24 oktober 2021)

De examenprocedure bestaat uit volgende proeven: een verkennend gesprek (10/11), een schriftelijke proef via thuisopdracht en een mondelinge proef (17/11). De reserve is 4 jaar geldig.

Lees zeker ook de functiebeschrijving die je onderaan deze pagina vindt.

Voor bijkomende info kan je terecht bij Maggy Bendels: maggy.bendels@oostende.be  of T 059 59 10 97.

Schrijf je in op de vacaturenieuwsbrief

Gepubliceerd op maandag 4 oktober 2021 9.03 u.