Vacature: Coördinator opvang en vrije tijd (B1-3) (deadline: 24 oktober 2021)

Vacature: Coördinator opvang en vrije tijd (B1-3) (deadline: 24 oktober 2021)

Werk je graag beleidsmatig en heb je een grote interesse in opvang en vrijetijdsbeleving van kleuters en kinderen? Dan is deze job iets voor jou!

Jobinhoud:

Als coördinator sta je in voor de voorbereiding van het beleid en de invulling van de regisseursfunctie van de Stad Oostende omtrent het thema van opvang en vrijetijdsbeleving van kleuters en kinderen. Je bouwt een netwerk uit dat zich in eerste instantie richt op het Huis van het Kind, de buitenschoolse kinderopvang, de vrijetijdsactoren, het onderwijs en andere relevante actoren.

Voorwaarden bij aanwerving:

Je bent houder van een bachelorsdiploma. 

Aanbod:

We bieden je een voltijds contract onbepaalde duur, een bruto startsalaris van min. € 2.460 en max. € 4.146. Je werkervaring in de privésector of als zelfstandige in hoofdberoep wordt voor maximaal 10 jaar meegenomen voor de bepaling van je startloon. Tewerkstelling bij openbare diensten wordt volledig meegenomen voor de geldelijke anciënniteit.

We bieden de mogelijkheid om te werken in een systeem van glijtijden met een goede verhouding tussen werk en privé. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om aan te sluiten bij de hospitalisatieverzekering en bieden we ruime opleidingsmogelijkheden. We bieden maaltijdcheques, fietspremie, volledige terugbetaling sociaal abonnement, aansluiting bij de sociale dienst GSD-V met tal van voordelen en de kortingskaart Pluspas. Bovendien kan je gebruik maken van het personeelsrestaurant met een gevarieerd aanbod gezonde maaltijden.

Schrijf je in via onderstaande blauwe sollicitatieknop, ten laatste op 24 oktober 2021. Mogelijk wordt de oproep verlengd. Kijk steeds voor de meest recente informatie op de website.

Je sollicitatiedossier bestaat uit een curriculum vitae, een motivatiebrief en een kopie van het bachelorsdiploma.

Solliciteren bij Stad Oostende: Coördinator opvang en vrije tijd - B1-3 (deadline: 24 oktober 2021)

De examenprocedure bestaat uit volgende proeven: een verkennend gesprek (10/11), een schriftelijke proef via thuisopdracht (12/11 tot en met 16/11, 12u00) en een mondelinge proef (22/11). De reserve is 4 jaar geldig.

Lees zeker ook de functiebeschrijving die je onderaan deze pagina vindt.

Voor bijkomende info kan je terecht bij Jannicke Hap: jannicke.hap@oostende.be  of T 059 25 82 24.

Schrijf je in op de vacaturenieuwsbrief

Gepubliceerd op dinsdag 5 oktober 2021 9.03 u.