Vacature: Technisch medewerker wooncontroleur (C1-3) (deadline: 24 oktober 2021)

Vacature: Technisch medewerker wooncontroleur (C1-3) (deadline: 24 oktober 2021)

Heb je oog voor detail? Ben je administratief sterk en technisch ingesteld? Dan is deze job iets voor jou!

Jobinhoud:

Als woningcontroleur sta je in voor het uitvoeren van woningonderzoeken, waarbij vastgestelde gebreken duidelijk worden omschreven. Na de onderzoeken wordt telkens, objectief en volgens de richtlijnen, een verslag opgemaakt.

Voorwaarden bij aanwerving:

Je bent houder van een diploma hoger secundair onderwijs met bij voorkeur een technische achtergrond (bouw).

Aanbod:

We bieden je een voltijds contract onbepaalde duur, een bruto startsalaris van min. € 1.927 en max. € 3527. Je werkervaring in de privésector of als zelfstandige in hoofdberoep wordt voor maximaal 10 jaar meegenomen voor de bepaling van je startloon. Tewerkstelling bij openbare diensten wordt volledig meegenomen voor de geldelijke anciënniteit.

We bieden de mogelijkheid om te werken in een systeem van glijtijden met een goede verhouding tussen werk en privé. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om aan te sluiten bij de hospitalisatieverzekering en bieden we ruime opleidingsmogelijkheden. We bieden maaltijdcheques, fietspremie, volledige terugbetaling sociaal abonnement, aansluiting bij de sociale dienst GSD-V met tal van voordelen en de kortingskaart Pluspas. Bovendien kan je gebruik maken van het personeelsrestaurant met een gevarieerd aanbod gezonde maaltijden.

Schrijf je in via onderstaande blauwe sollicitatieknop, ten laatste op 24 oktober 2021. Mogelijk wordt de oproep verlengd. Kijk steeds voor de meest recente informatie op de website.

Je sollicitatiedossier bestaat uit een curriculum vitae, een motivatiebrief en een kopie van het diploma hoger secundair onderwijs.

Solliciteren bij Stad Oostende: Technisch medewerker wooncontroleur (C1-3) (deadline: 24 oktober 2021)

De selectieprocedure bestaat uit volgende proeven: een schriftelijke proef (08/11) en een mondelinge proef (22/11). De reserve is 2 jaar geldig.

Lees zeker ook de functiebeschrijving die je onderaan deze pagina vindt.

Voor bijkomende info kan je terecht bij Jannicke Hap: jannicke.hap@oostende.be  of T 059 25 82 24.

Schrijf je in op de vacaturenieuwsbrief

Gepubliceerd op donderdag 7 oktober 2021 9.00 u.