Vacature: Technisch assistent - Metaalbewerker (D1-3) (deadline: 30 januari 2022)

Is metaal jouw ding of heeft metaalbewerking nog weinig geheimen voor jou? Solliciteer nu!

Stad Oostende organiseert een selectie voor de indiensttreding en aanleg van een reservelijst voor de functie van technisch assistent metaalbewerker bij de Technische dienst van de Stad Oostende.

Jobinhoud:

Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud in diverse gebouwen van de Stad Oostende. Je staat in voor het maken en herstellen van metalen onderdelen. Je blijft op de hoogte van nieuwe trends en technieken en je respecteert de veiligheidsvoorschriften.

Voorwaarden:

  • Je bent handig en beschikt over voldoende materiaalkennis en kennis van metaalbewerking inclusief machinale bewerkingen en lassen
  • Je beschikt over voldoende kennis ifv draai- en sluitwerk, bouwbeslag
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B
  • Je bent correct en stipt
  • Je kan goed samenwerken in team, maar ook zelfstandig werken schrikt je niet af
  • Je bent bereid om na aanwerving opleidingen te volgen in functie van je vakgebied en de dienst waar je bent tewerkgesteld

Aanbod:

We bieden je een voltijds contract bepaalde duur met kans op vast werk, een bruto maandloon van minimum € 1.968 en maximum € 3.063 - je beroepservaring in de privésector of als zelfstandige in hoofdberoep wordt voor maximaal 10 jaar in aanmerking genomen voor de toekenning van het loon. Je werkervaring bij de overheid wordt volledig overgenomen. We bieden maaltijdcheques, fietspremie, volledige terugbetaling sociaal abonnement, een hospitalisatieverzekering, aansluiting bij de sociale dienst GSD-V met tal van voordelen en de kortingskaart PlusPas. Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen. We beschikken over een personeelsrestaurant met een zeer ruim aanbod tegen democratische prijzen.

Examenprocedure:

Schrijf je in via onderstaande blauwe sollicitatieknop, ten laatste op zondag 30 januari 2022. Mogelijks wordt de oproep verlengd, kijk steeds voor de meest recente informatie op de website!

Je sollicitatiedossier bestaat uit een curriculum vitae, een motivatiebrief en een kopie van het rijbewijs B.

De selectieprocedure bestaat uit volgende eliminerende proeven: een schriftelijke proef en een mondelinge proef die doorgaan in de maand februari 2022.

Indien je voor deze selectie slaagt ben je gedurende 2 jaar vrijgesteld van deelname aan selecties voor deze functie.

Solliciteren bij Stad Oostende: Technisch assistent: diverse profielen - D1-3 (deadline: 30 januari 2022)

Voor meer informatie: Joke Maertens; joke.maertens@oostende.be , 059 59 11 04

Schrijf je hier in op de vacaturenieuwsbrief

Gepubliceerd op dinsdag 4 januari 2022 9.52 u.