Toerisme Oostende vzw zoekt jobstudent onthaal

Om tijdens de zomer het onthaalteam te versterken is Toerisme Oostende vzw op zoek naar een jobstudent onthaal voor de periode van 16 augustus tot en met 15 september 2019.
Functieomschrijving

Je staat in voor toeristisch onthaal, hotelreservaties, ticketverkoop voor evenementen, en administratieve taken in ons kantoor op het Monacoplein. Je werkt ook actief mee aan het Filmfestival Oostende: je staat in voor een vlotte ticketverkoop in de boxoffice van het festival en je informeert de festivalbezoekers over het filmaanbod en alle andere filmfestivalactiviteiten.

Profiel

Je bent minimum 18 jaar. Je hebt een verzorgd uiterlijk. Je bent klantvriendelijk en stressbestendig. Je volgt bij voorkeur een bacheloropleiding waarbij talen een belangrijk onderdeel van het lessenpakket vormen. Naast het Nederlands, bezit je dus een goede gesproken kennis van het Frans en het Engels en kan je ook een mondje Duits praten. Je bent goed vertrouwd met alle facetten van het toeristisch product Oostende en weet deze op een enthousiaste manier over te brengen aan onze bezoekers.

Aanbod

Een boeiende, leerrijke en veelzijdige vakantiejob.

Solliciteren

Heb je interesse? Stuur dan zo snel mogelijk je motivatiebrief met cv naar info@visitoostende.be t.a.v. Annemie Vanden Broecke. Kandidaten met een passend profiel worden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Toerisme Oostende vzw
Monacoplein 2
8400 Oostende
059 70 11 99
info@visitoostende.be

Meer info op www.visitoostende.be

Gepubliceerd op vrijdag 5 juli 2019 0.00 u.