Vacature: Leefgroepwerker - IFIC 8 (deadline: 21 augustus 2022)

Wil je elke dag mee instaan voor de kwaliteit van zorg, wonen en leven voor onze bewoners? Dan ben jij misschien wel de leefgroepwerker die wij zoeken!

Stad Oostende organiseert een selectie voor de indiensttreding en aanleg van een reservelijst voor de functie van Leefgroepwerker. Je wordt tewerkgesteld binnen de Sector Woonzorg, Woonzorgcentrum A. Lacourt en Woonzorgcentrum De Boarebreker.

Jobinhoud

Als leefgroepwerker sta je in voor de begeleiding van bewoners door het geven van hoofdzakelijk individuele aandacht om zo een aangename huiselijke sfeer op de afdeling te creëren.

Voorwaarden

Je hebt een goede kennis van het Nederlands.

Aanbod

Een voltijds/deeltijds contract van onbepaalde duur. Een verloning volgens IFIC-barema. Je beroepservaring in de privésector of als zelfstandige in hoofdberoep wordt voor 10 jaar in aanmerking genomen voor de bepaling van het startloon. Je werkervaring bij de overheid wordt volledig overgenomen.

Verder ontvang je maaltijdcheques, een fietspremie, de volledige terugbetaling van je sociaal abonnement, een hospitalisatieverzekering, de aansluiting bij de sociale dienst (GSD-V) met tal van voordelen: premies, financiële tussenkomsten, kortingskaart PlusPas,…

Sollicitatieprocedure

Schrijf je ten laatste op 21 augustus 2022 in via onderstaande knop. Mogelijk wordt de oproep verlengd. Kijk steeds voor de meest recente informatie op de website.

Solliciteren bij Stad Oostende: Leefgroepwerker (deadline: 21 augustus 2022)

De verkennende gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 29 augustus 2022. Je ontvangt hiervoor een persoonlijke uitnodiging per e-mail. De praktische en mondelinge proef gaat door in de week van 5 september 2022.

Heb je vragen over de selectieprocedure?
Neem contact op met Maggy Bendels via het e-mailadres maggy.bendels@oostende.be of op het telefoonnummer 059 59 10 97. 

Meer informatie

Stad Oostende streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap.
 
 
Ben je benieuwd hoe de stedelijke organisatie eruit ziet? Neem dan zeker een kijkje op het organogram.
 
 
 
 
Gepubliceerd op dinsdag 19 juli 2022 16.33 u.