Vacature: Technisch assistent Logistieke ondersteuning - D1-3 (deadline: 21 augustus 2022)

Ben jij een manusje-van-alles dat bovenal graag de handen uit de mouwen steekt? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken!

Jobinhoud

Stad Oostende staat ten dienste van meer dan 70.000 Oostendenaars. Daarnaast is Oostende een populaire badstad die heel wat bezoekers ontvangt. Om de goede dienstverlening te blijven garanderen, zoeken we een Technisch assistent bij de dienst Logistieke Ondersteuning.

Als Technisch assistent bied je hulp bij alle activiteiten van de dienst Logistieke Ondersteuning: laden, lossen, opzetten en afbreken van tenten en podia. Je maakt daarbij vakkundig gebruik van het ter beschikking gestelde materiaal en je onderhoudt dit zoals voorgeschreven.

Daarnaast leef je de richtlijnen inzake het beleid preventie en bescherming op het werk (respecteren van de veiligheidsvoorschriften) strikt na.

In deze functie kom je terecht binnen het departement Ruimte onder de directie Facilitair beheer. Benieuwd waar je precies terechtkomt in de stedelijke organisatie? Bekijk dan ons organogram.

Organogram van de Stad Oostende

Wat verwachten we van je?

 • Je beschikt over een rijbewijs B.
 • Je bent bereid om binnen een termijn van twee jaar na je indiensttreding een opleiding voor een rijbewijs C* te volgen.
 • Je bent correct en stipt.
 • Je kan goed samenwerken in team, maar zelfstandig werken schrikt je niet af.

* deze opleiding wordt bekostigd door de werkgever

Aanbod

We bieden je een voltijds contract bepaalde duur met kans op vast werk. Je bruto maandloon ligt tussen minimum € 1.968 en maximum € 3.063 - je beroepservaring in de privésector of als zelfstandige in hoofdberoep wordt voor maximaal 10 jaar in aanmerking genomen voor de toekenning van het loon. Je werkervaring bij de overheid wordt volledig overgenomen.

We bieden ook:

 • maaltijdcheques van 6 euro per gewerkte dag
 • een fietspremie van 0,20 eurocent per kilometer
 • de volledige terugbetaling van je sociaal abonnement
 • een hospitalisatieverzekering
 • een aansluiting bij de sociale dienst GSD-V met tal van voordelen en de kortingskaart PlusPas.
 • ruime opleidingsmogelijkheden
 • loopbaanmogelijkheden

Bovendien kan je gebruik maken van het personeelsrestaurant met een gevarieerd aanbod gezonde maaltijden. 

Selectieprocedure

Schrijf je ten laatste op zondag 21 augustus 2022 in via onderstaande blauwe sollicitatieknop. Mogelijk wordt de oproep verlengd. Kijk steeds voor de meest recente informatie op de website!

Solliciteren bij Stad Oostende: Technisch assistent Logistieke ondersteuning - D1-3 (deadline: 21 augustus 2022)

Je sollicitatiedossier bestaat uit een curriculum vitae, een motivatiebrief en een foto van de voor-en achterkant van je rijbewijs B.

De selectieprocedure bestaat uit volgende eliminerende proeven: een interview en een praktische proef die allebei plaatsvinden in de week van 12 september 2022.

Bij meer dan 15 kandidaten is er een preselectie in de week van 5 september 2022

Als je voor deze selectie slaagt, ben je voor twee jaar vrijgesteld van deelname aan selecties voor deze functie. Lees zeker ook de functiebeschrijving die je onderaan deze pagina vindt voor meer info betreffende de jobinhoud!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan zeker in op onze vacaturenieuwsbrief via onderstaande knop.

Stad Oostende streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of beperking.

Schrijf je hier in op de vacaturenieuwsbrief

Voor meer informatie kan je terecht bij mevrouw Jannicke Hap via jannicke.hap@oostende.be  of op het telefoonnummer 059 25 82 24.

Gepubliceerd op dinsdag 12 juli 2022 9.00 u.