Vacature: Beleidsdeskundige e-inclusie - B1-3 (deadline: 21 augustus 2022)

Wil je bijdragen aan de digitalisering van de dienstverlening van Stad Oostende? Dan is de job van beleidsdeskundige e-inclusie iets voor jou!

Jobinhoud

Elke dag zet Stad Oostende zich in voor meer dan 70.000 Oostendenaars. Hierbij streven we naar kwaliteitsvolle en laagdrempelige dienstverlening voor iedereen. We stellen bij het ontwikkelen van onze diensten de eindgebruiker centraal. Onze samenleving digitaliseert in snel tempo en de dienstverlening van de overheden digitaliseert mee. Niet iedereen heeft digitale vaardigheden en dreigt als ‘digibeet’ uitgesloten te worden.

Als beleidsdeskundige e-inclusie coördineer je projecten die de digitale dienstverlening optimaliseren met het oog op e-inclusie. Je treedt daarbij op als initiator en begeleider van experimenten, acties, veranderingsprocessen en verbeteringstrajecten om ICT-drempels weg te werken en gebruiksvriendelijke online toepassingen en apps te ontwikkelen. Jouw focus ligt op het begeleiden van projecten en processen zonder zelf te moeten programmeren.

Je vertrekt vanuit de principes van Human Centered Design om oplossingen uit te werken. Je motiveert en werkt hiervoor samen met collega’s binnen de organisatie alsook met collega’s van andere centrumsteden. Je betrekt hierbij natuurlijk ook de eindgebruikers. Benieuwd waar je terechtkomt in de stedelijke organisatie? Bekijk dan hieronder het organogram.

Klik hier om het organogram te bekijken

Aanwervingsvoorwaarden

Je bent houder van een bachelordiploma.

Aanbod

We zoeken iemand die onmiddellijk in dienst kan treden. We bieden een voltijds contract bepaalde duur tot eind 2024 met een brutosalaris van minimaal 2.560 euro en maximaal 4.131 euro. Je beroepservaring in de privésector of als zelfstandige in hoofdberoep wordt voor maximaal 10 jaar in aanmerking genomen voor de toekenning van het loon. Tewerkstelling bij openbare diensten wordt volledig meegenomen voor de geldelijke anciënniteit.

We bieden de mogelijkheid om te werken in een systeem van flexibele werktijden met een goede verhouding tussen werk en privé. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om aan te sluiten bij de hospitalisatieverzekering en bieden we ruime opleidingsmogelijkheden. We bieden maaltijdcheques, een fietsvergoeding, de volledige terugbetaling van je abonnement openbaar vervoer, de aansluiting bij de sociale dienst GSD-V met tal van voordelen en de kortingskaart Pluspas. Bovendien kan je gebruik maken van het personeelsrestaurant met een gevarieerd aanbod gezonde maaltijden.

Sollicitatieprocedure

Inschrijven kan uitsluitend via onderstaande knop tot en met 21 augustus 2022:

Vacature: Beleidsdeskundige e-inclusie (B1-3) (deadline: 21 augustus 2022)

Je sollicitatiedossier bestaat uit een curriculum vitae, motivatiebrief en een kopie van het diploma.

Selectieprogramma

1. Verkennend gesprek - 29 augustus 2022

In dit selectieonderdeel wordt een beperkt aantal competenties, motivatie en inzicht in de functie gemeten aan de hand van een interview met de selectiecommissie.

Dit deel is eliminerend.

2. Jurygesprek inclusief functiegerichte case - 5 september

Dit deel bestaat uit een competentiegericht interview met de selectiecommissie, vergezeld van een presentatieoefening (functiegerichte case), waarin de overeenstemming van het profiel van de kandidaat met de vereisten van de functie getoetst wordt.

Bijkomende informatie

Wil je meer informatie over jouw opdracht als beleidsdeskundige e-inclusie? Neem dan contact op met Thierry Coryn, beleidscoördinator departement publieke relaties: thierry.coryn@oostende.be

Voor meer info over de sollicitatieprocedure kan je terecht bij Maggy Bendels: maggy.bendels@oostende.be  of op het nummer 059 59 10 97.

Stad Oostende streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap.

Wens je op de hoogte te blijven van alle laatste vacaturenieuws? Schrijf je dan hieronder in op onze nieuwsbrief! 

Schrijf je hier in voor onze vacaturenieuwsbrief

Gepubliceerd op dinsdag 12 juli 2022 10.25 u.