Profundo 2018: Schrijf je in!

Kruis zondag 6 mei alvast aan in je agenda, want ook dit jaar zorgt Profundo voor een onvergetelijke ervaring.

De verschillende levensbeschouwelijke en religieuze gemeenschappen openen naar jaarlijkse traditie hun deuren voor het groot publiek. Een unieke kans dus om een ontdekkingstocht te maken door levensbeschouwelijk Oostende onder begeleiding van een enthousiaste gids.

Nieuwsgierig? Schrijf je dan snel in voor een van de vier boeiende routes waarbij je tussen 14.00 en 17.00 uur een bezoek brengt aan drie gemeenschappen. Experten van dienst geven je een rondleiding en beantwoorden al je vragen. De laatste stop is een muzikale receptie met wereldse hapjes. 

Profundo wordt georganiseerd in samenwerking met FMDO vzw en ORBIT vzw.

 

De routes

Route 1: Synagoge - Zen boeddhisten - Tempel Shri Guru Ravidass

Route 2: Glory of God Ministries Church - Ahmadiyya gemeenschap - Kapucijnenkerk

Route 3: Orthodoxe parochie - Tibetaanse gemeenschap - Aïsja Moskee

Route 4: Moskee Jamia Islamia - Protestantse kerk - Baha'í gemeenschap 

 

Schrijf je in!

Om deel te nemen aan Profundo, moet je je inschrijven door een mailtje te sturen naar integratie@oostende.be of te bellen naar 059/25.86.69.
Gelieve jouw contactgegevens te vermelden samen met twee routes die jouw voorkeur genieten. We houden in de mate van het mogelijke rekening met de voorkeuren. Afhankelijk van de beschikbare plaatsen kan daar echter van afgeweken worden. 

Uit respect voor de gemeenschappen is tijdens het bezoek van de locaties aangepaste kledij gewenst: bedekte schouders, bovenbenen en een hoofddeksel (of sjaal). 

 

Datum van het bericht: dinsdag 27 maart 2018

Gerelateerde info:

Toon alle nieuws