Feest in den Hof zoekt standhouders!

Voor het evenement 'Feest in den Hof' op zaterdag 1 september in het Leopoldpark is de dienst Samenleven op zoek naar Oostendenaars die een eetstand of een verkoopstand willen uitbaten.

De volgende editie van Feest in den Hof vindt plaats op zaterdag 1 september in het Leopoldpark. Het is een feest met muzikale optredens, een wereldmarkt, randanimatie voor groot-en klein en nog veel meer. Dit jaar willen we iedereen de kans geven om te participeren door een eet- of verkoopstandje uit te baten. Uiteraard hangen daar een aantal voorwaarden aan vast! Als standhouder moet je Oostendenaar zijn of een vereniging/organisatie hebben die actief is in Oostende. Om een standje uit te baten moet je lid zijn van een vzw, een feitelijke vereniging of zelfstandig in bijberoep zijn.

Wil je graag deel uitmaken van Feest in den Hof? Neem dan de onderstaande oproep door en dien een voorstel voor een eet- of verkoopstandje in voor 30 april door het bijhorende formulier in te vullen.

Pas op, de plaatsen zijn beperkt! Rekening houdend met de gestelde criteria neemt de dienst Samenleven de eindbeslissing waar je tegen 11 mei van op de hoogte wordt gebracht.

Voor meer informatie kan je terecht bij de dienst Samenleven: samenleven@oostende.be of T 059 80 55 00

Eetstanden

Wil je etenswaren verkopen op Feest in den Hof? Lees dan verder!

Onze voorkeur gaat uit naar wereldkeuken en traditionele gerechten uit de verschillende landen die aan democratische prijzen worden aangeboden. We vragen om minstens één vegetarisch gerecht te voorzien en om aandacht te hebben voor eerlijke, biologische en seizoensgebonden producten.

De volgende zaken worden voorzien

  • marktkraampje van 2,20 m, twee stoelen en één tafel van 1,80 m
  • maximaal verbruik van 8000 watt per stand
  • 1 gedeelde frigo per twee marktkraampjes

Je staat zelf in voor het aankleden van de stand en dient het reglement en de veiligheidsvoorschriften na te leven. Het opzetten van extra installaties, het gebruik van friteuses en de verkoop van dranken is niet toegelaten.

Dien hier een aanvraag in voor een eetstand.

 

Verkoopstanden


Verkoop je originele en handgemaakte spullen? Dan hebben wij misschien een plaats voor jou op onze duurzame  wereldmarkt. We geven voorrang aan fair trade, artisanaat, sociale economie, ecologisch verantwoorde producten en streekproducten. De prijzen moeten democratisch blijven en het verkopen van voeding en drank is niet toegelaten. Per stand voorzien we een marktkraampje van 2,20 m, twee stoelen en één tafel van 1,80 m.

Dien hier een aanvraag in voor een verkoopstand.

Datum van het bericht: dinsdag 27 maart 2018

Gerelateerde info:

Toon alle nieuws