Strandredders vanaf 3 juni

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
In juni zullen vijftien redders ieder weekend drie badzones bewaken. Van 10.30 tot 18.30 uur zal je kunnen zwemmen in de badzones Mariakerke, Koninginnelaan en Kemmelbergstraat. Voor de weekdagen (juni) wordt gewerkt met een oproepbare reservedienst.

Vorig jaar was zwemmen in de eerste helft van juni nog niet mogelijk omdat er toen geen strandredders aanwezig waren. Daar komt vanaf nu verandering in. In juni zullen vijftien redders ieder weekend drie badzones bewaken. Van 10.30 tot 18.30 uur zal je kunnen zwemmen in de badzones Mariakerke, Koninginnelaan en Kemmelbergstraat. Voor de weekdagen (juni) wordt gewerkt met een oproepbare reservedienst.  Als het mooi weer is en we vinden voldoende strandredders om de zones te bewaken, zal je ook in de bovenstaande drie badzones terecht kunnen.

Tijdens de zomervakantie, 1 juli tot en met 31 augustus, kun je dagelijks van 10.30 tot 18.30 uur terecht in een van de twaalf bewaakte badzones om veilig te genieten van onze Noordzee. Elke dag opnieuw staan maar liefst 49 strandredders paraat om iedereen een veilige strandbeleving aan te bieden.

Komend zomerseizoen breidt de bewakingsopdracht van onze strandreddingsdienst uit tot 1 oktober. Hierdoor kun je alle weekends van september en op 1 oktober, veilig gaan zwemmen tussen 10.30 en 18.30 uur in de badzones Mariakerke, Koninginnelaan en Kemmelbergstraat. Net als in juni wordt er voor de weekdagen (september) gewerkt met een oproepbare reservedienst waardoor de badzones kunnen geopend worden.

 

Foto: Jonathan-Vahsen

Datum van het bericht: vrijdag 12 mei 2017
Toon alle nieuws