Sneukeltocht 'patatten met de pele en gerookte scheen' VOLZET

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
De sneukeltocht 'patatten met de pele en gerookte scheen' is volzet. Inschrijven is niet meer mogelijk.

Ken je het verschil tussen totjes en totten? Scheepsbeschuit, is dat een beetje te fretten zonder de bieters van je mule te breken? Kom het proeven op onze sneukeltocht op 12/08! Heb je een UiTPAS? Dan geniet je van een extra leuk voordeel!

Momenteel hebben we het maximum aantal inschrijvingen bereikt. Indien u zich nu nog wenst in te schrijven, plaatsen wij u op de wachtlijst. Wij contacteren u spoedig als er plaatsje vrij komt.

Loop je rap mee naar Potvliegers om tjoppenbier? Wij zorgen voor de congonutjes. Of toch liever patatten met de pele en gerookte scheen. Neen, je speelt gie liever een gérnaoskrokette met een teusje zéwoater naar binnen zekerst.

Sneukelroute

Stad Oostende en Erfgoedcel Kusterfgoed nemen je mee op sleeptouw door de culinaire folklore van Oostende en zorgen ook voor typische Oostendse hapjes en drankjes. We eindigen in het Stadsmuseum Oostende waar diezelfde avond de Museumnocturnes plaatsvinden.

Inschrijven voor de sneukelroute is verplicht via www.oostende.be/inschrijven.

Neem ook je UiTPAS mee en doe je voordeel.

Hoe inschrijven?

Inschrijven voor de sneukelroute is verplicht via www.oostende.be/inschrijven. De inschrijving is pas definitief na betaling van de deelnameprijs: 15 euro per persoon of 3,00 euro UiTPAS kansentarief.

Betalen kan via overschrijving op rekeningnummer BE81 3800 0966 6224 met als mededeling: ‘naam + sneukeltocht’.

Gelieve uiterlijk vrijdag 11 augustus om 12.00 uur telefonisch te verwittigen op 059/56.20.16 indien je niet aanwezig kan zijn. Daarna is geen terugbetaling meer mogelijk.

Datum van het bericht: zaterdag 12 augustus 2017

Gerelateerde info:

Toon alle nieuws