Programma TAZ is bekend!

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
Zomer in Oostende is gelijk aan Theater aan Zee. Maak je keuze uit het veelzijdige programma en bestel je tickets!

Eindelijk is het weer zover!  Het programma voor deze editie is bekend! Een uiterst divers programma waarbij de zorg voor een maatschappij zonder uitsluiting, ook binnen de kunsten, in vele geuren en kleuren doordeemstert.

Theater Aan Zee, TAZ#2017, tiendaags zomers festival in Oostende, met theater, muziek, expo, literatuur, debat, het Familiepark en meer. Het centrale meeting point bevindt zich in het Leopoldpark, de plek waar artiesten, publiek en medewerkers samenkomen en genieten van een hapje en een drankje en fijne ontmoetingen. TAZ, editie 21, wordt opnieuw het niet te missen zomerfestival, pal aan zee!
 
Ook voor kinderen valt er heel wat te beleven in het Familiepark. Je kan meezingen met kinderconcerten of genieten van de vele theatervoorstellingen in grote of kleine tentjes. Tussendoor kan je ravotten in het kinderdorp met een doolhofkasteel of je zintuigen prikkelen in het doe-en-voel museum.
 

Download op de website http://theateraanzee.be/nl/programma alvast de TAZ brochure en de brochure van het Familiepark. De reguliere verkoop start op 12 juni. 

 

UiTPAS-voordeel

Vanaf nu kan je met UiTPAS Oostende genieten van bijkomende voordelen tijdens Theater Aan Zee.

  • Al UiTpunten gespaard? Vijf punten kan je tijdens de voorverkoopperiode omruilen voor 10% korting op één ticket. Deze korting is niet cumuleerbaar met andere festivalkortingen.
  • Iedereen met een UiTPAS kan punten sparen tijdens het festival (1 punt per festivaldag, de pas kan je scannen in cc De Grote Post of aan de zuil aan de infostand in het Leopoldpark).
  • Inwoners van Oostende met een UiTPAS aan kansentarief krijgen 80% korting bij aankoop van hun tickets

! UiTPAS-korting is enkel te verkrijgen aan de balie van het UiTloket en Visit Oostende of telefonisch via 059/33.90.00 ! 

KBC voordeel:

Vanaf maandag 12 juni, 10u kunnen de eerste 500 KBC klanten 50% korting (exclusief handelingskosten) ontvangen op maximaal 2 tickets.
Opgelet: deze actie is enkel geldig bij de online verkoop, je dient KBC klant te zijn (én te betalen met je KBC rekening). Ook de voorraad is beperkt!

Deze actie is niet van toepassing voor de voorstellingen WitRoodZwart, Een middag met Kommil Foo, graindelavoix en Risjaar Drei.
Deze actie is niet cumuleerbaar met andere kortingen. 

Datum van het bericht: woensdag 07 juni 2017

Gerelateerde info:

Toon alle nieuws