Vreemde tafels zoekt koks en gastwoningen!

Onder de noemer 'Vreemde tafels' vindt op zaterdag 18 november 2017 een bijzondere gastronomische activiteit plaats. Momenteel worden nog koks en gastvrouwen en -heren gezocht.

Het concept is eenvoudig: enkele koks bereiden een wereldse maaltijd bij een gastfamilie die zijn keuken en eetruimte voor deze avond ter beschikking stelt.
Per locatie worden enkele plaatsen opengesteld voor Oostendenaars die mee aan tafel willen schuiven.
De tafelgenoten maken kennis met elkaar, beleven een gezellige en lekkere avond en dragen bovendien bij aan een goede doel.

Vreemde tafels is een initiatief van de MARO (Multiculturele adviesraad Oostende) en Oostende Mondiaal (Oostendse raad voor internationale samenwerking) in kader van de 11.11.11-campagne 2017 met als thema ‘migratie’. De opbrengst van de activiteit gaat integraal naar 11.11.11.

Voor dit (h)eerlijk initiatief zoeken we nog enkele koks en gastvrouwen, -heren of -families die plaats kunnen bieden aan minstens 6 gasten. Uiteraard schuif je zelf ook mee aan tafel!

Wil je op zaterdag 18 november graag je keuken en eetruimte openstellen of je kookkusten met anderen delen? Stuur dan een mail naar integratie@oostende.be of
bel naar 059 25.86.65

Datum van het bericht: donderdag 10 augustus 2017

Gerelateerde info:

Toon alle nieuws