Vreemde tafels: schrijf je in!

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
Onder de noemer 'Vreemde tafels' vindt op zaterdag 18 november 2017 een bijzondere gastronomische activiteit plaats. Stel je woning ter beschikking, geef je op als kok of schrijf je in als gast!

Het concept is eenvoudig: enkele koks bereiden een wereldse maaltijd bij een gastfamilie die zijn keuken en eetruimte voor deze avond ter beschikking stelt.
Per locatie worden enkele plaatsen opengesteld voor Oostendenaars die mee aan tafel willen schuiven.
De tafelgenoten maken kennis met elkaar, beleven een gezellige en lekkere avond en dragen bovendien bij aan een goede doel.

Vreemde tafels is een initiatief van de MARO (Multiculturele adviesraad Oostende) en Oostende Mondiaal (Oostendse raad voor internationale samenwerking) in het kader van de 11.11.11-campagne 2017 met als thema migratie. De opbrengst van de activiteit gaat integraal naar 11.11.11.

Voor dit (h)eerlijk initiatief zoeken we nog enkele koks en gasthuizen die plaats kunnen bieden aan minstens 6 gasten. Uiteraard smul je zelf ook mee! Geïnteresseerd? Laat het ons weten voor 9 oktober! Voor het bedrag van €10 kan je als gast meegenieten van deze culinaire beleving. Inschrijven kan tot 10 november. Let op, de plaatsen zijn beperkt!

Stel je woning ter beschikking, geef je op als kok of schrijf je in als gast via integratie@oostende.be of T 059 25.86.65

Datum van het bericht: vrijdag 01 september 2017

Gerelateerde info:

Toon alle nieuws