Vacature Sociaal Huis Oostende: Coördinator personeelsdienst-payroll (B4-5) (deadline 17 september 2017)

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

 HET SOCIAAL HUIS ZOEKT TALENT!

Het Sociaal Huis organiseert in samenwerking met Jobpunt Vlaanderen en Ascento een examen voor de functie van Coördinator Personeel-payroll binnen de sector Personeel en Organisatie.

Jobinhoud:

De coördinator personeelsdienst-payroll is verantwoordelijk voor de coördinatie en de uitvoering van een nauwkeurige en correcte personeels- en loonadministratie door zelf in te staan voor deze administratie en door het inbrengen van (juridische) expertise en ondersteuning.

Infomoment:

We verwelkomen je graag op een infomoment op donderdag 14 september 2017 om 18u00 voor een toelichting bij deze functie en de examenprocedure. Je kan er tevens al je vragen stellen.
Locatie: Woonzorgcentrum De Boarebreker, Kaïrostraat 82 Oostende.

Voorwaarden:

- Je bent houder van een bachelorsdiploma of evenwaardig

- Je beschikt over 4 jaar relevante ervaring

 

Aanbod:

We bieden je een voltijds contract van onbepaalde duur, een bruto maandloon van minimum € 2.953 en maximum € 4.443, variabele werktijden, een goede verhouding werk-privé, maaltijdcheques, fietspremie, volledige terugbetaling sociaal abonnement, een hospitalisatieverzekering, aansluiting bij de sociale dienst GSD-V met tal van voordelen en de kortingskaart PlusPas. We beschikken over een personeelsrestaurant met een zeer ruim aanbod tegen democratische prijzen.
Er staat een team gemotiveerde collega’s op jou te wachten!

 

Examenprocedure:

Schrijf je hier onmiddellijk in, ten laatste op zondag 17 september 2017.  Mogelijks wordt de oproep verlengd, kijk steeds voor de meest recente informatie op de website!

Je sollicitatiedossier bestaat uit een digitaal ingevuld gestructureerd cv die je als sjabloon onderaan deze pagina vindt en een kopie van het diploma.

De examenprocedure bestaat uit volgende eliminerende proeven: een preselectieproef (optioneel) op basis van het sjabloon van gestructureerd cv, een mondelinge proef, een assessment center en een praktische proef die doorgaan in de periode half september tot half oktober (telkens volgens afspraak en tijdens de kantooruren). Op het infomoment worden de precieze selectiedata meegedeeld.

De reserve is 4 jaar geldig.

Het Sociaal Huis Oostende is één van de belangrijkste werkgevers in Oostende. Als verstrekker van welzijn en zorg wil het SHO de samenleving waarvoor ze zich inzet zo goed mogelijk weerspiegelen. We streven naar gelijke kansen en diversiteit en werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.

Datum van het bericht: maandag 21 augustus 2017
Toon alle nieuws