Vacature Sociaal Huis: Kok (C1-3) (deadline: 24 september 2017)

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Het Sociaal Huis organiseert een selectieproef voor de functie van Kok (C1-3).

 

Jobinhoud:

Heb jij passie voor voeding en zoek je een job met variatie? Dan is de functie van kok bij ons in de keuken beslist iets voor jou! 

Onze keuken is in 10 jaar tijd fel gegroeid en bereidt lekkere maaltijden voor diverse klanten: residenten uit onze woonzorgcentra, ziekenhuispatiënten, maaltijden aan huis, personeel van het Sociaal Huis, stadspersoneel en ziekenhuis AZ Sint Jan campus Serruys, maar we nemen ook diverse catering activiteiten op. 

Deze groei is het resultaat van de samenwerking van een goed team. We willen dit team versterken met gemotiveerde koks.

 

Voorwaarden:

  • je bent houder van een diploma of getuigschrift van TSO/BSO van de derde graad, richting hotel, grootkeuken, keuken/restaurant of banketaannemer/traiteur of bakkerij of evenwaardig;

OF

  • je bent houder van een diploma of getuigschrift hoger secundair onderwijs aangevuld met een attest of brevet van een relevante voedingsgerelateerde opleiding erkend door de Vlaamse gemeenschap van minimum 900 uur;

 

  • je bent bereid om onmiddellijk in dienst te treden;

 

Aanbod:

Een voltijds contract van bepaalde duur met kans op verlenging, minimum bruto maandloon bedraagt €1816,15.  Daar bovenop ontvang je toelagen voor weekendwerk en extra legale voordelen zoals maaltijdcheques, fietspremie, volledige terugbetaling van sociaal abonnement, aansluiting bij de sociale dienst (GSD-V) met tal van voordelen en de kortingskaart PlusPas.

 

Selectieprocedure:

De selectieproef bestaat uit een schriftelijke en mondelinge proef op vrijdag 29 september (tijdens de kantooruren), indien je hiervoor slaagt volgt een praktische proef op zaterdag 30 september 2017.

 

Ben je geïnteresseerd?

Je kan hier onmiddellijk solliciteren door een sollicitatiebrief, curriculum vitae en een kopie van je diploma, getuigschrift en/of attest op te laden.

Enkel volledige sollicitatiedossiers worden in aanmerking genomen.

 

Uiterste datum inschrijving:  zondag 24 september 2017.

Voor meer informatie: Joke Maertens; joke.maertens@sho.be , 059 59 11 04

 

 
 
 
Datum van het bericht: vrijdag 08 september 2017
Toon alle nieuws