Liefde tussen de Lijnen: een eerste blik op het programma

Op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 februari 2018 wordt Oostende opnieuw overspoeld door literair, muzikaal en beeldend talent dat onze harten zal beroeren tijdens Liefde tussen de Lijnen.

Met een programma op vrijdagavond, zaterdagmiddag en zondagochtend laten Stichting IJsberg, KAAP en de dienst Cultuur de liefde in al haar facetten, voor jong en oud opflakkeren op warme plekken in de stad.

VRIJDAG 9 FEBRUARI 2018

LET LOVE RULE

KAAP Vrijstaat O. organiseert Let Love Rule voor de liefhebber van muziek, woord en performance: een mini-festival met Hof van Eede, Nele Van den Broeck, Jason Dousselaere & Sien Vanmaele, Max Greyson, Wilderman & An Pierlé. Ontdek het volledige programma op www.kaap.be.

ZATERDAG 10 FEBRUARI 2018

KARAVAAN

In het Leopoldpark strijkt De Karavaan neer. In deze creatieve cocon staan een tiental kleurrijke caravans verzameld waarin auteurs en illustratoren je uitnodigen om te genieten van hun vertelmomenten, workshops en performances. Stap binnen in de wereld van auteurs en illustratoren en kijk door hun ogen naar De lenige liefde. Liefde voor een plaats of voor kunst, liefde voor schoonheid, voor vrienden en voor je geliefde, liefde die uitdooft en liefde die brandt.

Praktisch: zaterdag 10 februari 2018 tussen 14.00 en 19.00 uur, Leopoldpark rond de kiosk, gratis

BIBDATE XL

Iedereen is welkom op zaterdag om 18.00 uur in onze bibliotheek om gezellig te keuvelen over je favoriete boeken, een reeks gezellige babbels met medeboekenliefhebbers. Dit alles met lekkere hapjes en een drankje! Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht via bibliotheek@oostende.be of bel 059/29.51.51

EN VERDER

Er valt nog zoveel meer te beleven. Op zaterdag trekken verschillende performers letterlijk lijnen door de stad en mag je je aan optredens verwachten op onverwachte plekjes in het centrum. Sluit je gewillig op in een van onze telefooncellen in het centrum van Oostende: neem de hoorn van de haak en krijg een dichter aan de lijn!

ZONDAG 11 FEBRUARI 2018

Op zondag moet je om 10.30 uur in De Grote Post zijn voor een ochtend vol poëzie, muziek en tekeningen. Dan komen Bart Moeyaert, Alicja Gescinska, Kristien Hemmerechts en Joris Hessels zich bij Fien Sabbe in de zetel vleien om te vertellen over hun (literaire) liefdes. Met Stoomboot op gitaar voor fijne muziekjes en Sabien Clement aan het potlood voor live illustraties. Van harte welkom!

Tickets voor het zondagmorgenprogramma kosten 10,00 euro.
Tickets zijn vanaf zaterdag 23 december 2017 beschikbaar bij het UiTloket en Toerisme Oostende. 

Doe je voordeel:

  • 10 UiTPAS-punten = 1 ticket kopen, 2de ticket gratis
  • UiTPAS kansentarief: 80% korting
  • Bij aankoop van min. 10 tickets voor Chambres dO en Liefde tussen de Lijnen geldt 10% korting.

 

 

 

Datum van het bericht: vrijdag 22 december 2017

Gerelateerde info:

Toon alle nieuws