Vacature Sociaal Huis : Technisch beambte Keuken (E1-3) (deadline 18 januari 2018)

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Het Sociaal Huis organiseert een selectieproef voor Technisch beambte keuken.

 

Heb jij een passie voor voeding en zoek je een job met variatie?  Dan is een job als technisch beambte bij ons in de keuken iets voor jou!

Je staat in voor het portioneren van maaltijden, opdienen tijdens recepties en het afleveren van maaltijden met een dienstwagen in regio Oostende.  Je onderhoudt de keuken met het oog op een optimale orde, netheid en hygiëne. Samen met een team, draag je bij aan een keukenservice voor diverse klanten: residenten uit onze woonzorgcentra, ziekenhuispatiënten, maaltijden aan huis, gebruikers van ons personeelsrestaurant en cateringopdrachten.

 

 Voorwaarden:

  • je spreekt en begrijpt vlot Nederlands
  • je hebt een enthousiaste werkhouding
  • je beschikt over een rijbewijs B

 

Aanbod:

We bieden je een voltijds/deeltijds contract van bepaalde duur/vervangingscontract met kans op verlenging. Je ontvangt maaltijdcheques, een fietspremie, volledige terugbetaling sociaal abonnement en een hospitalisatieverzekering.  

 

Selectieprocedure:

Je kan hier onmiddellijk solliciteren, of stuur je motivatiebrief en curriculum vitae op naar OCMW Oostende, Edith Cavellstraat 15, Personeelsdienst ten laatste op 18 januari 2018. Mogelijks wordt de oproep verlengd, kijk steeds voor de meest recente informatie op de website!

De selectieprocedure bestaat uit volgende proeven, volgens afspraak en onder voorbehoud van uitnodiging:

  • Preselectie op 23 januari 2018: kennis van de Nederlandse taal
  • Praktische & mondelinge proef op 29 januari 2018 

De selectielijst is 2 jaar geldig.

Lees zeker ook de functiebeschrijving onderaan deze pagina voor meer info betreffende de jobinhoud!

 

Het Sociaal Huis Oostende is één van de belangrijkste werkgevers in Oostende.  Als verstrekker van welzijn en zorg wil het SHO de samenleving waarvoor ze zich inzet zo goed mogelijk weerspiegelen.  We streven naar gelijke kansen en diversiteit en werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.

 

Voor meer informatie: Joke Maertens; joke.maertens@sho.be , 059 59 11 04.

Datum van het bericht: woensdag 03 januari 2018
Toon alle nieuws