Vacature Sociaal Huis: Kok (C1-3)

Het Sociaal Huis organiseert een selectie voor de functie van Kok.

Jobinhoud:

Voel jij een passie voor voeding en zoek je een job met variatie? Dan is de functie van kok in onze keuken beslist iets voor jou!

Onze keuken is in 10 jaar tijd fel gegroeid en bereidt lekkere maaltijden voor diverse klanten: bewoners van de woonzorgcentra, ziekenhuispatiënten, maaltijden aan huis, personeel van het Sociaal Huis, stadspersoneel en ziekenhuis AZ Sint Jan campus Serruys, maar we nemen ook diverse catering activiteiten op.

Deze groei is het resultaat van de samenwerking van een goed team. We willen dit team op korte termijn versterken met gemotiveerde koks.

Voorwaarden:

  • je bent houder van een diploma of getuigschrift van TSO/BSO van de derde graad, richting hotel, grootkeuken, keuken/restaurant of banketaannemer/traiteur of bakkerij of evenwaardig;

OF

  • je bent houder van een diploma of getuigschrift hoger secundair onderwijs aangevuld met een attest of brevet van een relevante voedingsgerelateerde opleiding erkend door de Vlaamse gemeenschap van minimum 900 uur;

EN

  • je bent bereid om binnen een redelijke termijn in dienst te treden;

 

Aanbod:

Een voltijds contract van bepaalde duur met kans op verlenging, minimum bruto maandloon bedraagt €1816,15. Daar bovenop ontvang je toelagen voor weekendwerk en extra legale voordelen zoals maaltijdcheques, fietspremie, volledige terugbetaling van sociaal abonnement, aansluiting bij de sociale dienst (GSD-V) met tal van voordelen en de kortingskaart PlusPas.

 

Selectieprocedure:

De selectie bestaat uit een mondelinge proef en een kookproef die plaatsvinden op 30 januari 2018 of volgens jouw beschikbaarheid.

 

Ben je geïnteresseerd?

Je kan solliciteren door een sollicitatiebrief, curriculum vitae en een kopie van je diploma, getuigschrift en/of attest op te sturen naar: Sociaal Huis Oostende, Personeelsdienst - Bianca Nobels, Edith Cavellstraat 15, 8400 Oostende of laad deze documenten hier onmiddellijk op.

Enkel volledige sollicitatiedossiers worden in aanmerking genomen.

De functiebeschrijving vind je onderaan deze pagina bij 'Downloads'.

 

Voor meer informatie: Joke Maertens; joke.maertens@sho.be , 059 59 11 04

 

Datum van het bericht: vrijdag 13 oktober 2017
Toon alle nieuws