Kom samen met ons Drawing Days inkleuren

Zin in een expo met tekeningen? Of om in de stad met het gezin op tekenzoektocht te gaan? Of kribbel je op een bierkaartje op café? Wil je een tekenworkshop volgen? Tijdens Drawing Days kan het allemaal.

Het concept van dit tekenfestival bestaat sinds 2000. Het van oorsprong Britse festival passeerde al in wereldsteden als New York, Barcelona en Berlijn. In België waren Gent, Antwerpen, Leuven en Hasselt al aan de beurt.

Van vrijdag 28 september tot en met zondag 30 september wordt Oostende dé tekenhoofdstad van België. Drie dagen lang, op zoveel mogelijk plaatsen, gaan mensen aan de slag met potlood, papier, inkt, maar ook met technologie en nieuwe materialen. Om zo tekenen opnieuw uit te vinden, te experimenteren en hun ervaring en vondsten te delen. Jong en oud, ervaren of absolute beginner: we roepen iedereen op om mee te doen en Oostende om te toveren tot één groot atelier vol ideeën en spektakel. Workshops, lezingen, tentoonstellingen en vooral tekenacties door de hele stad: dat willen we met Drawing Days tot stand brengen.

Wil je graag deelnemen aan de activiteit transvloermatie

Schrijf je hier in voor de activiteit: transvloermatie

Praktische info: 

  • Gratis
  • Vanaf 16 jaar
  • Geen materiaal nodig, alles is voorzien
  • Maximum aantal deelnemers: 30
  • Reserveren voor 20/09
Datum van het bericht: donderdag 15 maart 2018

Gerelateerde info:

Toon alle nieuws