Vacature Sociaal Huis Oostende: Pedagogisch coördinator (A1a-3a) (deadline 29 april 2018)

Het Sociaal Huis organiseert, in samenwerking met Poolstok en Ascento, een vergelijkend examen voor indiensttreding en aanleg van een werfreserve voor de functie van Pedagogisch coördinator binnen de sector Jeugdzorg - de voorzieningen voor Bijzondere Jeugdzorg De Brem en De Bolle.

 

Jobinhoud:

Je staat in voor het coördineren van de individuele begeleidingstrajecten, ondersteunt het begeleidingsteam bij de ontplooiing van de individuele en sociale ontwikkeling van de kinderen/jongeren en helpt de ouders bij de ontwikkeling en het verder versterken van hun opvoedingsvaardigheden.

 

Momenteel hebben we nood aan een pedagogisch coördinator voor de groep jongeren ouder dan 12 jaar:

 

Je speelt een belangrijke rol bij het formuleren en uitbouwen van een goed pedagogisch/kwaliteitsvol beleid en visie in de leefgroepen voor onze adolescente bewoners. Daarnaast sta je in voor het coördineren van de individuele begeleidingstrajecten van deze jongeren in functie van het realiseren van de vooropgestelde hulpverleningsdoelstellingen. Hierbij heb je bijzondere aandacht voor het ondersteunen van de jongeren in het uitbouwen van een zelfstandig leven waarnaast er sterk ingezet wordt op het werken met de context en het versterken van het netwerk.

 

Infomoment:

We raden je zeker aan om aanwezig te zijn op het infomoment op donderdag 26 april 2018 om 17u30 voor een toelichting over ons bestuur, de jobinhoud en de selectieprocedure. Je kunt er terecht met al je vragen. Locatie: woonzorgcentrum De Boarebreker, Kaïrostraat 82 te Oostende.

 

Voorwaarden:

  • je bent houder van een masterdiploma in de psychologische en/of pedagogische wetenschappen of evenwaardig
  • je bent houder van een rijbewijs B

 

AANBOD:

We bieden je een voltijds contract van onbepaalde duur, een bruto maandloon van minimum € 2.928 en maximum € 5.153, glijdend uurrooster, een goede verhouding werk-privé, maaltijdcheques, fietspremie, volledige terugbetaling sociaal abonnement, een hospitalisatieverzekering, aansluiting bij de sociale dienst GSD-V met tal van voordelen en de kortingskaart PlusPas. We beschikken over een personeelsrestaurant met een zeer ruim aanbod tegen democratische prijzen. Er staat een team gemotiveerde collega’s op jou te wachten!

 

EXAMENPROCEDURE:

Schrijf je hier onmiddellijk in, ten laatste op 29 april 2018. Mogelijks wordt de oproep verlengd, kijk steeds voor de meest recente informatie op de website!

Je sollicitatiedossier bestaat uit het digitaal ingevuld inschrijvingsformulier en een kopie van het diploma en rijbewijs B.

De examenprocedure bestaat uit volgende eliminerende proeven: een preselectie (optioneel) op basis van het inschrijvingsformulier, een mondelinge proef, een assessment-center en een praktische proef. De precieze data van de proeven wordt meegedeeld op het infomoment.

Indien je slaagt voor dit examen word je gedurende een termijn van 4 jaar vrijgesteld van deelname aan selecties voor deze functie.

Lees zeker ook de infobundel en functiebeschrijving die je onderaan deze pagina vindt bij 'downloads' voor meer info!

 

Het Sociaal Huis Oostende is één van de belangrijkste werkgevers in Oostende. Als verstrekker van welzijn en zorg wil het SHO de samenleving waarvoor ze zich inzet zo goed mogelijk weerspiegelen. We streven naar gelijke kansen en diversiteit en werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid, afkomst of handicap.

 

Voor meer informatie: Joke Maertens, joke.maertens@sho.be, 059 59 11 04

Datum van het bericht: dinsdag 03 april 2018
Toon alle nieuws