Driedubbel voordeel met UiTPAS bij CC De Grote Post

Mei is een maand vol voordelen voor UiTPAS'sers in CC De Grote Post. Spaar punten en krijg een fikse korting. Bovendien maakt één pashouder kans op een jaar lang gratis De Grote Post!

EEN JAAR LANG GRATIS NAAR DE GROTE POST 

Kom op zaterdag 12 mei proeven van het nieuwe seizoen van de Grote Post. Tussen 14 u. en 17 u. licht De Grote Post verschillende tipjes van de sluier. Bovendien maakt één UiTPAS'ser kans op een jaar lang gratis De Grote Post. This could be your lucky day!

Het thema dat als een rode draad doorheen hun nieuw seizoen kronkelt, is GELUK. Op 12 mei doet het cultuurcentrum extra hun best om van jou een gelukkig mens te maken: een kopje koffie, een goed gesprek, een rondleiding... Kinderen kunnen zich ondertussen uitleven in de goedgeVoelGewoel XS-installatie, hun culturele toekomst laten voorspellen, een dromenvangermaken, een reuze piñata kapotslaan en zich laten verrassen door wat er naar beneden valt.

Vergeet je UiTPAS niet! Wie tussen 14 u. en 17 u. een UiTpaspunt spaart, maakt kans op een jaar lang gratis tickets voor De Grote Post! 

 

50% KORTING VOOR 3ACH

In 3ACH nemen twee violisten je mee in de wereld van het muzikaal genie Bach. Melodieën vervlechten zich harmonieus met videobeelden. Laat je meevoeren en ontdek de muziek die volgens velen de mooiste is die ooit werd geschreven. 

Snel! Reserveer met UiTPAS je tickets voor de familievoorstelling 3ACH (A Stairway To Heaven). In ruil voor 10 punten krijg jij 50% korting! Klik hier voor meer info. 

 

50% KORTING VOOR PLATINA 

Na 'UNISONO' waarin Abke Haring ruimte geeft aan de verschillende stemmen in haar hoofd, zoekt ze in 'PLATINA' het gezelschap op van een reëel aanwezige tegenpartij, gespeeld door Koen van Kaam, met wie ze in gesprek gaat. Voor zover een gesprek ooit mogelijk is… 

Krijg in ruil voor 10 punten 50% korting voor de voorstelling 'PLATINA' op zaterdag 26 mei 2018 om 20.30 uur. Klik hier voor meer info. 

 

 

 

Datum van het bericht: donderdag 03 mei 2018

Gerelateerde info:

Toon alle nieuws