Vacature Sociaal Huis : Technisch beambte (E1-3) (deadline 27 mei 2018)

Het Sociaal Huis organiseert een selectieproef voor Technisch beambte.

 

Jobinhoud:

Je maakt ruimtes schoon met het oog op een optimale orde, netheid en hygiëne en helpt zo een aangename omgeving te creëren.  Je kan je zelfstandig verplaatsen tijdens de werkuren, binnen regio Oostende (tot 10 km.). Je bent sociaal ingesteld, je hebt een luisterend oor, bent discreet en kan goed omgaan met senioren.

 

Deze functie kan je opnemen binnen één van volgende tewerkstellingsplaatsen:

  • de kantoren van het SHO;
  • bij hulpbehoevende particulieren thuis (Poetsdienst);
  • begeleidingstehuis De Brem en De Bolle;
  • de woonzorgcentra De Boarebreker en A. Lacourt;
  • de sociale kruidenier De Antenne;

 

Voorwaarden:

  • je spreekt en begrijpt vlot Nederlands
  • je hebt een enthousiaste werkhouding

 

Aanbod:

We bieden je een voltijds/deeltijds contract van bepaalde duur/vervangingscontract met kans op verlenging. Je ontvangt maaltijdcheques, een fietspremie, volledige terugbetaling sociaal abonnement en een hospitalisatieverzekering.  Je kan gebruik maken van een dienstfiets.

 

Selectieprocedure:

Je kan hier onmiddellijk solliciteren, of stuur je motivatiebrief en curriculum vitae op naar OCMW Oostende, Edith Cavellstraat 15, Personeelsdienst ten laatste op 27 mei 2018. Mogelijks wordt de oproep verlengd, kijk steeds voor de meest recente informatie op de website!

 

De selectieprocedure bestaat uit volgende proeven: een preselectieproef op 29 mei 2018 waarbij de kennis van de Nederlandse taal beoordeeld wordt. Indien je slaagt nodigen we je uit voor een poetsproef in de week van 4 juni 2018. Indien je opnieuw slaagt nodigen we je uit voor de mondelinge proef in de week van 18 juni 2018 (telkens volgens afspraak en tijdens de kantooruren).

De selectielijst is 2 jaar geldig.

Lees zeker ook de functiebeschrijving die je onderaan deze pagina vindt bij 'Downloads' voor meer info betreffende de jobinhoud!

 

Het Sociaal Huis Oostende is één van de belangrijkste werkgevers in Oostende. Als verstrekker van welzijn en zorg wil het SHO de samenleving waarvoor ze zich inzet zo goed mogelijk weerspiegelen. We streven naar gelijke kansen en diversiteit en werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.

 

Voor meer informatie: Joke Maertens; joke.maertens@sho.be , 059 59 11 04

Datum van het bericht: vrijdag 11 mei 2018
Toon alle nieuws