Ontdek unieke parels op Het Boekensalon

Kom unieke, uitzonderlijke en verzamelboeken ontdekken tijdens Het Boekensalon! Geniet bovendien van heel wat randanimatie en doe je voordeel met UiTPAS!
Ben je een boekenverslinder, een fervent verzamelaar of ga je graag op zoek naar verborgen schatten? Dan is de achtste editie van de antiquarische en tweedehands boekenmarkt 'Het Boekensalon' echt iets voor jou. Je kunt er snuisteren tussen literatuur, kunstboeken, bibliofiele uitgaven, Ostendiana en zo veel meer. Herbeleef de belle époqueperiode, geniet van muziek laat je aanspreken door heel wat randanimatie.
 
Ook mensen met een UiTPAS worden verwend! De hele dag door word je in de watten gelegd en val je van de ene verrassing in de andere. Stel je eigen boekenpakket samen in ruil voor UiTPAS-punten. Of geniet van een stukje belle époquetaart met koffie. Heb je nog geen UiTPAS? Registreer je dan zeker op het Boekensalon en doe meteen je voordeel! Bovendien legt  iedereen in de watten! Spaar punten en geniet vele voordelen!
 
Vergeet zeker niet een kijkje te nemen in de Hippodroomwijk waar de achtste editie van de belle époquefeesten plaatsvindt.
 
Praktisch
Wanneer: 3 juni 2018
Uur: 11.00 - 18.00 uur 
Waar: Nieuwe Gaanderijen / KAAP/Vrijstaat O. / Drie Gapers 
 
 
 
Datum van het bericht: dinsdag 15 mei 2018

Gerelateerde info:

Toon alle nieuws