Oostendse handelszaken supporteren mee voor de Rode Duivels!

Volgende zaterdag trappen de Rode Duivels hun WK-voorbereiding écht af met de oefenmatch tegen Portugal. Daarom willen het Centrummanagement en het Oostendse Stadsbestuur de WK-sfeer voelbaar maken in de stad, bij de lokale handelaars en horecazaken.

Het Stadsbestuur verleende op vraag van het Centrummanagement toestemming aan de Oostendse handels- en horecazaken om in de aanloop naar en tijdens het WK Voetbal de Rode Duivels te steunen met zichtbare versieringen op het Openbaar Domein.

Vlaggen en banners om de Belgische ploeg te steunen mogen aan de gevel van de handelszaak gehangen worden. Ook een vlag of banner op het trottoir voor de zaak kan, op voorwaarde dat de doorgang voor de voetgangers niet belemmerd wordt.

 Sommige etalages en horeca-interieurs kleuren al zwart-geel-rood. Het enthousiasme is duidelijk aanwezig, en door de toestemming te geven om dit ook buiten -op het Openbaar Domein- zichtbaar te maken, laat de Stad op die manier het WK mee bruisen in Oostende. Een leuke extra voor de supporters, voetballiefhebbers en sympathisanten!

Het betreft een tijdelijke en kosteloze bezetting van het Openbaar Domein. De actie geldt gedurende de volledige WK-periode.

Ook in de OC's slaat de WK-gekte toe!

 

Datum van het bericht: zaterdag 26 mei 2018

Gerelateerde info:

Toon alle nieuws