Schrijf je hier in voor de laatste Lezingenreeks over WOI

De Groote Oorlog loopt op z'n einde, alsook de Lezingenreeks. In september en oktober kan je voor de laatste keer een interessante lezing met betrekking tot W.O. I bijwonen. In november sluiten we in schoonheid af met het slotevent.

Op 20 september 2018 brengt Jan Vancoilie, historicus, een lezing over Duitsland in het laatste oorlogsjaar. Klik hier voor meer informatie.

Pieter Trogh, historicus en wetenschappelijk medewerker bij Flanders Field Museum, komt op 18 oktober 2018 langs en brengt beschouwingen over het einde en de nasleep van WOI. Klik hier voor meer informatie.

Op 10 november 2018 vindt het slotevent van de Lezingenreeks plaats. Willem Vermandere, een meester in zijn genre, brengt gekende nummers uit zijn passend repertoire. Ook niemand minder dan professor Luc De Vos komt langs en brengt een interessante lezing. Klik hier voor meer informatie.

De lezingen van september en oktober vinden plaats in de Forumzaal van de Bibliotheek, Wellingtonstraat 17, 8400 Oostende van 19.30 tot 21.00 uur. Deelname is gratis maar inschrijven is verplicht.

Schrijf je hier in voor één of meerdere lezingen.

Voor het slotevent kan je tickets kopen aan het UiTloket in CC De Grote Post, aan de balie van Toerisme Oostende of online

Datum van het bericht: donderdag 21 juni 2018
Toon alle nieuws