Doe mee met 'Le Porteur d'Images'!

Deel jouw huiskamerkunst in de bib.

Heb jij thuis een bijzonder pronkstuk? Een souvenir vol herinneringen aan een mooie reis? Of een prachtige tekening die je op een rommelmarkt op de kop kon tikken? Iets waarmee je jouw woning met fierheid siert? Doe dan mee aan ‘Le Porteur d’Images’ en maak deel uit van dit uniek kunstproject.

Roel Kerkhofs legt in een 'Porteur d'Images' een groeiende collectie aan met foto’s van  jouw kunst uit de huiskamer. De collectie wordt gevormd door de bibbezoekers.


Hoe doe je mee?

  • Neem een foto van één of meerdere van jouw topvoorwerpen. Fotografeer ze waar ze hangen, staan, leunen of liggen. Het is zonder twijfel de beste plaats voor jouw item.
  • Print de foto enkelzijdig en in kleur op A4-formaat. Gebruik voor elke foto een ander blad.
  • Vermeld op een bijgevoegde pagina jouw contactgegevens en informatie over het voorwerp. Laat ons weten als je liever anoniem wenst te blijven.
  • Breng je prints en informatie naar de infobalie van de bibliotheek.
  • Lukt het niet om de foto’s zelf af te printen? Kom dan naar de bib met je camera of usb-stick en vraag hulp aan een medewerker. Of stuur jouw foto’s door naar bibliotheek@oostende.be met vermelding van ‘Le Porteur d’Images’.

 

Heb jij zo’n item waarmee je jezelf verankert in de wereld der dingen? Dan horen en zien wij dat graag van jou. Het project loopt van vrijdag 13 juli tot en met donderdag 30 augustus en wordt georganiseerd in het kader van de expositie Afland.

Datum van het bericht: donderdag 12 juli 2018
Toon alle nieuws