Overzichtsexpo ‘Jonge makers van De Vitrine’

'Jonge makers van De Vitrine' is het resultaat van wat startte als een kleinschalig initiatief om een laagdrempelig platform te bieden aan jonge makers uit de regio. Begin oktober openen verschillende jonge talenten hun eigen expo.

In 2016 startte De Vitrine als kleinschalig initiatief om een laagdrempelig platform te bieden aan jonge makers uit de regio. De Vitrine liet de bewoners van de stad op een toegankelijke manier kennis maken met het werk van jonge makers en verfraaide de publieke ruimte met een tijdelijke herbestemming van het etalage-gedeelte van de leegstaande fuifzaal De Kim.

Binnenkort gaan de renovatiewerken aan de oude fuifzaal van start en zal het project tijdelijk gepauzeerd worden. Tijd en ruimte dus om alle jonge makers – er passeerden ondertussen maar liefst 17 deelnemers de revue - samen te brengen in één overzichtsexpo.

De expo ‘Jonge makers van De Vitrine’ toont het werk van Feline Laridon, Kenneth Provost, Sophie Depoorter, Zaur Kourazov, Evelien Addink, Joran Pollet, Jana De Gendt, Jill Vandorpe, Maximus, Jessy von D, Meri Kostanyan en Sophie Coucke.

Jonge makers van De Vitrine

Zaal Annex van Hangar I, stapelhuisstraat, 8400 Oostende

Van zaterdag 6 oktober tot en met zondag 21 oktober 2018 telkens van 14 tot 18u/

De feestelijke opening is gepland op vrijdag 05 oktober om 19u30.

 

Datum van het bericht: vrijdag 24 augustus 2018

Gerelateerde info:

Toon alle nieuws