Vreemde Tafels, een culinair avontuur

Het concept is eenvoudig: enkele koks bereiden een wereldse maaltijd bij een gastfamilie die zijn keuken en eetruimte voor deze avond ter beschikking stelt.

Per locatie worden enkele plaatsen opengesteld voor Oostendenaars die mee aan tafel willen schuiven. De tafelgenoten maken kennis met elkaar, beleven een gezellige en lekkere avond en dragen bovendien bij aan een goed doel.

Vreemde tafels vindt dit jaar plaats op zaterdag 24 november. Het is een initiatief van het stadsbestuur en Oostende Mondiaal (Oostendse raad voor internationale samenwerking) in het kader van de 11.11.11-campagne 2018 met als thema ‘migratie’.

De opbrengsten van de activiteit zijn dan ook ten voordele van 11.11.11.

  • Voor dit (h)eerlijk initiatief zoeken we koks en gasthuizen die plaats kunnen bieden aan minstens 8 gasten. Uiteraard smul je zelf ook mee! Geïnteresseerd? Laat het ons weten voor 12 oktober!
  • Beleef je het culinaire avontuur liever als gast, dan kan je je inschrijven voor €20 en zorgen wij voor de rest. Inschrijven kan tot 12 november. Let op, de plaatsen zijn beperkt!

Stel je woning ter beschikking, geef je op als kok of schrijf je in als gast via integratie@oostende.be of T 059 25.86.65  

 

Datum van het bericht: donderdag 30 augustus 2018

Gerelateerde info:

Toon alle nieuws