Geërfd goed: laat je erfstuk naar waarde schatten

Heel wat mensen bezitten een bijzonder voorwerp met een grote (symbolische) waarde of een sterke achterliggende betekenis. Heb jij zo'n erfstuk dat je nauw aan het hart ligt? Wil je jouw verhaal erachter kwijt en het bovendien laten schatten?

Een prachtig schilderij dat je via een vriend in je bezit kreeg. Een vaas van je moeder die je op zolder terugvond. Een kookboek dat beproefde familierecepten bevat. 

Heel wat mensen bezitten een bijzonder voorwerp met een grote (symbolische) waarde of een sterke achterliggende betekenis. Heb jij zo'n erfstuk dat je nauw aan het hart ligt? Breng het mee naar 'Winter in het museum'. Ben je benieuwd of je kleinood financieel wat waard is? Kom dan langs bij de expert en laat jouw biscuit, oude radio of speelgoed gratis onderzoeken. 

Roept je pronkstuk mooie herinneringen bij je op en wil je het verhaal achter je gekoesterde voorwerp met ons delen? Dan zetten wij jou en je favoriete voorwerp graag professioneel op de foto. Met een geluidsopname leggen we ook het verhaal achter je erfstuk vast. 

 

Praktisch

Laat je graag een erfstuk naar waarde schatten? 

  • Inschrijven is verplicht
  • Graag één voorwerp per persoon 
  • Na inschrijving nodigen we je met jouw voorwerp uit voor een kort, persoonlijk gesprek met onze kunst- en erfgoedexpert tijdens 'Winter in het museum' op zaterdagmiddag 22 december 2018 in het Stadsmuseum Oostende (Langestraat 69). We spreken hiervoor een exact moment met jou af

 

Datum van het bericht: dinsdag 09 oktober 2018

Gerelateerde info:

Toon alle nieuws