Vacature Sociaal Huis Oostende: Coördinator leefgroep (B4-5) (deadline 18 november 2018)

Het Sociaal Huis Oostende zoekt TALENT met een hart voor Jeugdzorg!

 

Het Sociaal Huis Oostende organiseert in samenwerking met Poolstok en Ascento tegelijk een vergelijkend examen voor de aanleg van een werfreserve en indiensttreding in de functie van Coördinator leefgroep.

 

Als Coördinator leefgroep word je tewerkgesteld binnen de Voorzieningen voor Bijzondere Jeugdzorg De Brem of De Bolle in de sector Jeugdzorg:

  • in De Brem kom je in een team van coördinatoren terecht gezien er drie leefgroepen zijn. Er is een groep voor kinderen van 3-12 jaar, een pubergroep van 12 tot 18 jaar en een verticale groep van 3 tot 18 jaar. De drie groepen zijn gemengd.
  • in De Bolle ga je als coördinator zelfstandig aan de slag. Hier wonen jongens van 12 tot 18 jaar met een grote verscheidenheid aan problematieken samen in een leefgroep. De problemen situeren zich enerzijds in de leefsituatie van de jongere (problematische opvoedingssituatie, jongeren die een als misdrijf omschreven feit hebben gepleegd) maar anderzijds mogelijks ook problematieken bij de jongere zelf (spijbelen, agressie, psychische kwetsbaarheid, …).

 

Momenteel hebben we een vacature voor Coördinator leefgroep binnen De Brem.

 

JOBINHOUD:

Als coördinator stuur je de leefgroep organisatorisch, pedagogisch en op vlak van teamwerking. Je leidt de teamvergaderingen en hebt een voorbeeldfunctie naar het team toe. Je bent tevens betrokken bij de intakes en bent contactpersoon voor de doorverwijzers.

Je neemt een leidinggevende rol op t.a.v. de pedagogische medewerkers van de leefgroep die onder jouw verantwoordelijkheid vallen.

Je maakt deel uit van het directie-overleg en denkt actief mee over het beleid en leefgroep-overstijgende thema’s. Je rapporteert rechtstreeks aan de directeur.

 

INFOMOMENT:

We raden je ten zeerste het infomoment aan dat doorgaat op donderdag 8 november 2018 om 17u30 voor een toelichting bij deze functie en de selectieprocedure. Je krijgt de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Locatie: WZC De Boarebreker, Kaïrostraat 82 Oostende.

 

VOORWAARDEN:

  • Je beschikt over een bachelordiploma orthopedagogie, sociaal werk, toegepaste psychologie, sociale readaptatiewetenschappen, gezinswetenschappen, onderwijs, sociale gezondheidszorg, psychiatrisch verpleegkunde, pedagogie van het jonge kind of evenwaardig;
  • Je hebt 4 jaar relevante en aantoonbare ervaring;
  • Je bent houder van het (voorlopig) rijbewijs type B;

 

AANBOD:

We bieden je een voltijds contract van onbepaalde duur, een bruto maandloon van minimum €2.673 en maximum €4.356, een glijdend uurrooster met een goede verhouding werk-privé, maaltijdcheques, fietspremie, volledige terugbetaling sociaal abonnement, een hospitalisatieverzekering, aansluiting bij de sociale dienst GSD-V met tal van voordelen en de kortingskaart Pluspas. We beschikken over een personeelsrestaurant met een zeer ruim aanbod tegen democratische prijzen.

 

SELECTIEPROCEDURE:

Schrijf je hier onmiddellijk in, ten laatste op 18 november 2018. Mogelijks wordt de oproep verlengd, kijk steeds voor de meest recente informatie op de website!

Je sollicitatiedossier bestaat uit het digitaal ingevuld inschrijvingsformulier dat je op de website vindt en een kopie van het diploma en (voorlopig) rijbewijs type B.

De selectieprocedure bestaat uit volgende eliminerende proeven: een preselectie (optioneel), een mondelinge proef op vrijdag 30 november, een assessment center in de week van 10 december en een praktische proef op woensdag 19 december 2018 onder voorbehoud van uitnodiging en volgens planning.

Lees zeker ook de functiebeschrijving die je onderaan deze pagina vindt bij 'downloads' voor meer info over de jobinhoud.

Indien je slaagt voor dit examen word je gedurende een termijn van 4 jaar vrijgesteld van deelname aan selecties voor deze functie.

 

Het Sociaal Huis Oostende is één van de belangrijkste werkgevers in Oostende. Als verstrekker van welzijn en zorg wil het SHO de samenleving waarvoor ze zich inzet zo goed mogelijk weerspiegelen. We streven naar gelijke kansen en diversiteit en werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid, afkomst of handicap.

 

Voor meer informatie: Joke Maertens; joke.maertens@sho.be , 059 59 11 04.

Datum van het bericht: vrijdag 26 oktober 2018
Toon alle nieuws