Een toegankelijk evenement, hoe pak je dat aan?

Evenementen en mensen met een handicap/beperking. Zelden een goeie match. Toch kunnen evenementen - soms met enkele kleine ingrepen – een stuk toegankelijker worden gemaakt.

Het Stadsbestuur, Unia en Inter nodigen jullie uit op een gratis infosessie ter gelegenheid van de Internationale dag voor Personen met een Handicap, dinsdag 04 december 2018 om 14.00 uur.  De infosessie vindt plaats in het Stadhuis van Oostende, Conferentiezaal (gelijkvloerse verdieping).

Pieter Remmerie van toegankelijkheidsbureau Inter vzw, leert je hoe je jouw activiteit kan omtoveren in een event waar ook mensen met een beperking, ouderen, mensen met een tijdelijke handicap en ouders met kinderwagens kunnen van genieten. De infosessie is erg doelgericht, met praktische tips en ruimte voor al jullie vragen. We sluiten af met koffie en taart. Voor iedereen die betrokken is bij het organiseren van grote of kleine, jaarlijks terugkerende of eenmalige evenementen…

Inschrijven en info via anne.goetghebeur@oostende.be tegen 19 november. Gelieve te vermelden welk evenement of welke dienst/instelling je vertegenwoordigt.

Gebarentolk of andere aanpassingen nodig? Geef dan zo snel mogelijk een seintje op bovenstaand mailadres.

Datum van het bericht: maandag 05 november 2018

Gerelateerde info:

Toon alle nieuws