Vacature: verzorgende medewerk(st)ers bij de kinderdagverblijven

Heb jij een hart voor kinderen? De stad Oostende heeft vier kinderdagverblijven Wiegelied, Panukkel, De Driewieler en De Pelikaan. Deze kinderopvanginitiatieven vangen kinderen op van 0 tot en met 3 jaar.

Stad Oostende is op zoek naar kindvriendelijke verzorgende medewerk(st)ers die deel willen uitmaken van de vervangingspool voor kortdurende vervangingen. Ben jij bereid om te werken met een contract van bepaalde duur? Schrijf je dan in om deel te nemen aan de selectieprocedure.
Een kortdurende vervanging wil zeggen dat je contracten van bepaalde duur aangeboden krijgt ter vervanging van een afwezige collega. Dit biedt jou een uitstekende kans om de werking van de Stedelijke kinderdagverblijven te leren kennen.

Jouw job bestaat er in om de kinderen waarvoor jij zorgt, een aangename tijd te bezorgen.  Samen met je team, zorg je voor een leuke en aangepaste vrijetijdsbesteding en waak je mee over de gezondheid van het kind. Je geeft de ouder(s) op het einde van de dag het verhaal van die dag mee. Je staat uiteraard open voor diversiteit.

Je werkgever is het stadsbestuur van Oostende. De lonen zijn volgens de officiële barema’s en daarnaast krijg je ook maaltijdcheques en woon-werk-vergoeding. Je komt terecht in een dynamisch team dat deel uitmaakt van de hele kinderopvangsector van de Stad.

Vereisten?

  • Houder zijn van een diploma of getuigschrift uit het secundair onderwijs dat door Kind en Gezin wordt erkend: opleiding Kinderzorg / Begeleider in de kinderopvang/Jeugd- en gehandicaptenzorg / Leefgroepwerking / Internaatswerking / Verpleegkunde / Verpleegaspirant/ Gezondheids- en welzijnswetenschappen / Sociale en technische wetenschappen.
  • Houder zijn van een diploma uit het hoger onderwijs dat door Kind en Gezin wordt erkend in het studiegebied: Orthopedagogie/Sociaal-agogisch werk/Verpleegkunde/ Onderwijs/Gezondheidszorg/Psychologie en pedagogische wetenschappen/ Gezinswetenschappen/Pedagogie van het jonge kind/ Maatschappelijke veiligheid/ Sociale readaptatiewetenschappen
  • Slagen in een selectieproef.

Voel jij jou geroepen?

Solliciteren kan meteen online.
Voor meer informatie kan je terecht op T. 059/80.55.00.

Datum van het bericht: woensdag 21 juni 2017

Gerelateerde info:

Toon alle nieuws