Nieuwsoverzicht: Cultuur

 • foto

  Reveil herdenkt geliefden in een bijzonder decor

  19.10.18 Veel mensen staan op Allerheiligen stil bij een groot gemis. In Oostende stoppen we met Reveil die bijzondere dag in een muzikaal en poëtisch kleedje.
 • foto

  Kusterfgoed steunt jouw erfgoedprojecten

  12.10.18 Wist je dat je bij erfgoedcel Kusterfgoed subsidies kunt aanvragen voor erfgoedprojecten? Verenigingen en particulieren uit Oostende, Middelkerke, De Haan en Blankenberge die met erfgoed bezig zijn, worden door erfgoedcel Kusterfgoed ondersteund.
 • foto

  UiTPAS Oostende verrast zijn 10.000ste pashouder

  11.10.18 Al 3 jaar genieten Oostendenaren en niet-Oostendenaren met hun UiTPAS allerlei voordelen bij tal van cultuur-, sport- en jeugdactiviteiten. Gisteren ging de 10.000ste UiTPAS de deur uit en dit ging niet onopgemerkt voorbij!
 • foto

  Geërfd goed: laat je erfstuk naar waarde schatten

  09.10.18 Heel wat mensen bezitten een bijzonder voorwerp met een grote (symbolische) waarde of een sterke achterliggende betekenis. Heb jij zo'n erfstuk dat je nauw aan het hart ligt? Wil je jouw verhaal erachter kwijt en het bovendien laten schatten?
 • foto

  Vacature: coördinator erfgoedcel

  02.10.18 Stippel je graag het beleid van een lokale erfgoedcel uit? Kan je als geen ander een klein team aansturen en ondersteunen? En heb je net als wij je hart verloren aan (het erfgoed van) de kust?
 • foto

  Win een gesigneerd KVO-truitje met UiTPAS

  27.09.18 Heb je een UiTPAS én ben je KVO-fan? Let dan goed op!
  KV Oostende geeft in samenwerking met UiTPAS 5 gesigneerde shirts weg van spelers en ex-spelers.
 • foto

  Pop-upatelier

  06.09.18 Ben je een creatieveling, een kunstenaar, een grafisch designer en zoek je een creatieve werkplek?
 • foto

  Overzichtsexpo ‘Jonge makers van De Vitrine’

  24.08.18 'Jonge makers van De Vitrine' is het resultaat van wat startte als een kleinschalig initiatief om een laagdrempelig platform te bieden aan jonge makers uit de regio. Begin oktober openen verschillende jonge talenten hun eigen expo.
 • foto

  Lezingen september en oktober zijn volzet

  24.07.18 De Lezingenreeks blijft een enorm succes, want de lezingen in september en oktober zijn al volzet. Voor het slotevent in november zijn wel nog tickets beschikbaar, maar hiervoor raden we ook aan om snel te reserveren.