Nieuwsoverzicht: Cultuur

 • foto

  Dag van de Wetenschap: bezoek het VLIZ!

  26.11.17 Ben je geïnteresseerd in marien onderzoek, hou je van labo’s, wou je al altijd eens rondneuzen op een onderzoeksschip? Het kan op Dag van de Wetenschap op 26 november 2017.
 • foto

  Workshop 'sokkenbeestjes maken' - doe mee en steun Music For Life!

  23.11.17 Het mysterie van de eenzame sok… We kennen het allemaal! Gooi ze niet in de vuilbak, maar geef ze een nieuw leven tijdens deze GRATIS workshop. Bovendien steun je er een goed doel mee! Doe jij mee?
 • foto

  Seniorenweek

  20.11.17 Traditiegetrouw organiseert de SARO en Stad Oostende opnieuw een seniorenweek in november. Dit jaar gaat de seniorenweek door van 20 tot 26 november 2017. Benieuwd naar het programma?
 • foto

  Nomineer jouw kandidaat voor de Prijs Cultuurraad 2017

  17.11.17 Elk jaar reikt de Cultuurraad de Prijs Cultuurraad Oostende uit. Deze onderscheiding wordt toegekend aan een persoon of vereniging die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor het culturele leven in Oostende.
 • foto

  Steun ons goede doel dankzij 'Helden op Sokken'

  15.11.17 Het mysterie van de eenzame sok… We kennen het allemaal! Gooi ze niet in de vuilbak, maar geef ze een nieuw leven en steun het goede doel.
 • foto

  UiTPAS-ruiltips november

  01.11.17 Hier zijn alvast enkele UiTPAS-ruiltips voor november. Breng je UiTPAS mee en ruil je punten ter plaatse om.
 • foto

  ‘Tot elke Prijs’ belicht 130 jaar vissersopstand

  01.10.17 Schrijfster Doris Klausing, één van de ‘ambassadeurs’ van het rijke visserijverleden van Oostende, haalt met haar boek ‘Tot elke Prijs’ typische kustgeschiedenis terug van onder het stof. Benieuwd naar het programma?
 • foto

  Schrijf je hier in voor een nieuwe Lezingenreeks!

  12.09.17 De Groote Oorlog gaat verder, alsook de Lezingenreeks. In september, oktober, november en december kan je telkens een interessante lezing met betrekking tot W.O. I bijwonen. Ook gaan we voor de eerste keer op verplaatsing! Benieuwd naar de sprekers?