Nieuwsoverzicht: Sport

 • foto

  Nieuwe Multimove lessen voor kleuters: schrijf nu in!

  17.08.18 Op donderdag 13 en dinsdag 18 september starten de nieuwe Multimove lessenreeksen voor kleuters die geboren zijn in 2012 en 2013. In deze sportlesjes van 1 uur ligt de focus op een algemene ontwikkeling van vaardigheden en niet op één sporttak.
 • foto

  Geniet mee van een eindeloze sportzomer!

  27.06.18 In sportstad Oostende ligt deze zomer een fantastisch en uniek sport- en beweegaanbod voor je klaar. Een kijkje nemen, hevig supporteren of zelf deelnemen? Het kan allemaal in de eindeloze sportzomer van Oostende!
 • foto

  Sport aan Zee, een zomer vol beweging

  01.06.18 Oostende doet tijdens de maanden juni, juli en augustus naar goede gewoonte tal van inspanningen om iedereen in Oostende een sportieve zomer aan te bieden. Ervaren lesgevers staan voor je klaar met tal van sportieve activiteiten.
 • foto

  Inwoners van Oostende sporten veilig!

  01.02.18 Niet in een sportclub, maar wel sportief? Hou je conditie, en die van je gezin, veilig op peil. Oostende biedt samen met Zeker Sporten en ISB voordelige sportpakketten aan waarmee je met een gerust gevoel jouw favoriete sportactiviteiten beoefent.
 • foto

  Bewegen Op Verwijzing helpt Oostendenaars meer bewegen

  29.01.18 Dankzij het project Bewegen Op Verwijzing worden inwoners van de kleinstedelijke zorgregio Oostende met een gezondheidsrisico, door de huisartsen doorverwezen naar een Bewegen Op Verwijzing-coach die ze helpt om meer te bewegen.
 • foto

  Sportkampen stad Oostende 2018

  28.12.17 Tijdens de schoolvakanties kan je zalig sporten met de vele sportkampen van de stad Oostende. Inschrijven is mogelijk vanaf donderdag 01 februari om 18.30 uur.
 • foto

  Programma Sport aan Zee 2018 is bekend!

  21.12.17 Het Oostendse stadsbestuur biedt ook in 2018 een gevarieerd en wekelijks sportaanbod voor volwassenen aan. In samenwerking met de sportclubs en de Sportraad worden van maandag tot vrijdag liefst 34 activiteiten voorzien en dit voor elk sportniveau.
 • foto

  Oostende gaat HART: gratis reanimatie en AED-cursussen

  29.08.17 Hartfalen tijdens het sporten. Als plotse doodsoorzaak haalt dit helaas vaak de media, omdat het bijna altijd onverwacht komt en de slachtoffers meestal jonge en getrainde sporters zijn waarvan we denken dat ze kerngezond zijn.
 • foto

  #Sportersbelevenmeer in #Oostende

  04.04.17 Van een ontspannende jogging bij zonsondergang of een heerlijke mountainbiketocht met vrienden in de natuur tot een intensieve workout in jouw favoriete fitnesscentrum. Je beleeft als sporter gewoon méér.
 • foto

  Nieuwe sportgids voor senioren is uit!

  21.03.17 Bewegen is goed, ook voor senioren. In Oostende zijn zeer veel sportaanbieders actief, waardoor het moeilijk wordt om een goed overzicht te krijgen van het aanbod voor de senior. De nieuwe sportgids brengt dit sport- en bewegingsaanbod in kaart.