Nieuwsoverzicht: Sport

 • foto

  Sport aan Zee, een zomer vol beweging

  01.06.18 Oostende doet tijdens de maanden juni, juli en augustus naar goede gewoonte tal van inspanningen om iedereen in Oostende een sportieve zomer aan te bieden. Ervaren lesgevers staan voor je klaar met tal van sportieve activiteiten.
 • foto

  Oostendse handelszaken supporteren mee voor de Rode Duivels!

  26.05.18 Volgende zaterdag trappen de Rode Duivels hun WK-voorbereiding écht af met de oefenmatch tegen Portugal. Daarom willen het Centrummanagement en het Oostendse Stadsbestuur de WK-sfeer voelbaar maken in de stad, bij de lokale handelaars en horecazaken.
 • foto

  Buurtsporten met 2 Russia With Love!

  16.04.18 Het WK voetbal beheerst binnenkort opnieuw de agenda van sport- en voetbalminnend België, dat hoopt op knalprestaties van onze Rode Duivels. Om deze beleving bij de jongeren te versterken, brengen we met '2 Russia With Love' sport naar de wijken!
 • foto

  Oostendse sportprijzen 2017 uitgereikt

  17.03.18 Op 16.03 zijn de Oostendse sportprijzen uitgereikt, tijdens een avond vol sportief spektakel in de Mr. V-Arena. Naast de meest verdienstelijke sportvrouw en sportman van 2017 werden ook de beloften, ploeg en sportambassadeur van 2017 bekend gemaakt.
 • foto

  Inwoners van Oostende sporten veilig!

  01.02.18 Niet in een sportclub, maar wel sportief? Hou je conditie, en die van je gezin, veilig op peil. Oostende biedt samen met Zeker Sporten en ISB voordelige sportpakketten aan waarmee je met een gerust gevoel jouw favoriete sportactiviteiten beoefent.
 • foto

  Bewegen Op Verwijzing helpt Oostendenaars meer bewegen

  29.01.18 Dankzij het project Bewegen Op Verwijzing worden inwoners van de kleinstedelijke zorgregio Oostende met een gezondheidsrisico, door de huisartsen doorverwezen naar een Bewegen Op Verwijzing-coach die ze helpt om meer te bewegen.
 • foto

  Sportkampen stad Oostende 2018

  28.12.17 Tijdens de schoolvakanties kan je zalig sporten met de vele sportkampen van de stad Oostende. Inschrijven is mogelijk vanaf donderdag 01 februari om 18.30 uur.
 • foto

  Programma Sport aan Zee 2018 is bekend!

  21.12.17 Het Oostendse stadsbestuur biedt ook in 2018 een gevarieerd en wekelijks sportaanbod voor volwassenen aan. In samenwerking met de sportclubs en de Sportraad worden van maandag tot vrijdag liefst 34 activiteiten voorzien en dit voor elk sportniveau.
 • foto

  Oostende gaat HART: gratis reanimatie en AED-cursussen

  29.08.17 Hartfalen tijdens het sporten. Als plotse doodsoorzaak haalt dit helaas vaak de media, omdat het bijna altijd onverwacht komt en de slachtoffers meestal jonge en getrainde sporters zijn waarvan we denken dat ze kerngezond zijn.
 • foto

  Plannen nieuw zwembad voorgesteld

  19.04.17 De procedure voor de toewijzing van de bouw van het nieuwe zwembad op de hoek van de Northlaan en de Nieuwpoortsesteenweg is afgerond. De eerste ontwerpplannen werden intussen voorgesteld.
 • foto

  #Sportersbelevenmeer in #Oostende

  04.04.17 Van een ontspannende jogging bij zonsondergang of een heerlijke mountainbiketocht met vrienden in de natuur tot een intensieve workout in jouw favoriete fitnesscentrum. Je beleeft als sporter gewoon méér.