Nieuwsoverzicht: Sport

 • foto

  Sport aan Zee kreeg een najaars-update

  04.10.18 Met Sport aan Zee biedt de Stad wekelijks een succesvol sport- en beweegprogramma aan voor volwassenen aan zeer democratische tarieven. In het weekschema t.e.m. december 2018 zijn een aantal wijzigingen doorgevoerd.
 • foto

  Ostend Zombie Race & Kids Zombie Race op zondag 28 oktober 2018

  01.10.18 Net voor Halloween wordt sportpark De Schorre omgebouwd tot een waanzinnig hindernisparcours vol zombies. Ga met honderden anderen de uitdaging aan en tracht levend de finish te bereiken. Nieuw dit jaar: de ouder-kind formule en de Kids Zombie Race.
 • foto

  Sportkampen herfstvakantie

  17.09.18 Op 29 oktober start de eerste vakantie van het nieuwe schooljaar en dus ook onze mega leuke sportkampen voor kleuters en kinderen van de lagere school. Voor het kleutersportkamp en het omnizwemsportkamp kan je nog steeds inschrijven.
 • foto

  Vier nieuwe Start-2-sport lessenreeksen

  15.09.18 De stad Oostende organiseert, in samenwerking met de Sportraad en de lokale sportclubs vier opbouwende Start-2-sport lessenreeksen voor volwassenen: duiken, rope skipping, tennis en yoga!
 • foto

  Sport aan Zee terug van start!

  31.08.18 Sport aan Zee biedt wekelijks meer dan 30 heerlijke sportmomenten voor volwassenen, in samenwerking met de sportclubs en de Sportraad. Nieuw vanaf september is 'Boks je fit' op vrijdag van 9.30 tot 10.30 uur in de Koninklijke Stallingen.
 • foto

  Oostende betaalt een deel van je lidgeld terug!

  20.08.18 Het Stadsbestuur verleent aan alle Oostendse jongeren tot maximum 19 jaar die aangesloten zijn bij een Oostendse sportvereniging, een gedeeltelijke terugbetaling van het lidgeld. Ook wie een SNS-pas heeft (Sport na School) komt in aanmerking.
 • foto

  Inwoners van Oostende sporten veilig!

  01.02.18 Niet in een sportclub, maar wel sportief? Hou je conditie, en die van je gezin, veilig op peil. Oostende biedt samen met Zeker Sporten en ISB voordelige sportpakketten aan waarmee je met een gerust gevoel jouw favoriete sportactiviteiten beoefent.
 • foto

  Bewegen Op Verwijzing helpt Oostendenaars meer bewegen

  29.01.18 Dankzij het project Bewegen Op Verwijzing worden inwoners van de kleinstedelijke zorgregio Oostende met een gezondheidsrisico, door de huisartsen doorverwezen naar een Bewegen Op Verwijzing-coach die ze helpt om meer te bewegen.
 • foto

  Sportkampen stad Oostende 2018

  28.12.17 Tijdens de schoolvakanties kan je zalig sporten met de vele sportkampen van de stad Oostende. Inschrijven is mogelijk vanaf donderdag 01 februari om 18.30 uur.
 • foto

  Programma Sport aan Zee 2018 is bekend!

  21.12.17 Het Oostendse stadsbestuur biedt ook in 2018 een gevarieerd en wekelijks sportaanbod voor volwassenen aan. In samenwerking met de sportclubs en de Sportraad worden van maandag tot vrijdag liefst 34 activiteiten voorzien en dit voor elk sportniveau.
 • foto

  Oostende gaat HART: gratis reanimatie en AED-cursussen

  29.08.17 Hartfalen tijdens het sporten. Als plotse doodsoorzaak haalt dit helaas vaak de media, omdat het bijna altijd onverwacht komt en de slachtoffers meestal jonge en getrainde sporters zijn waarvan we denken dat ze kerngezond zijn.
 • foto

  Plannen nieuw zwembad voorgesteld

  19.04.17 De procedure voor de toewijzing van de bouw van het nieuwe zwembad op de hoek van de Northlaan en de Nieuwpoortsesteenweg is afgerond. De eerste ontwerpplannen werden intussen voorgesteld.
 • foto

  #Sportersbelevenmeer in #Oostende

  04.04.17 Van een ontspannende jogging bij zonsondergang of een heerlijke mountainbiketocht met vrienden in de natuur tot een intensieve workout in jouw favoriete fitnesscentrum. Je beleeft als sporter gewoon méér.
 • foto

  Nieuwe sportgids voor senioren is uit!

  21.03.17 Bewegen is goed, ook voor senioren. In Oostende zijn zeer veel sportaanbieders actief, waardoor het moeilijk wordt om een goed overzicht te krijgen van het aanbod voor de senior. De nieuwe sportgids brengt dit sport- en bewegingsaanbod in kaart.