Nieuwsoverzicht: Zwembad

 • foto

  Sport aan Zee, een zomer vol beweging

  19.06.17 Oostende doet tijdens de maanden juni, juli en augustus naar goede gewoonte tal van inspanningen om iedereen in Oostende een sportieve zomer aan te bieden. Ervaren lesgevers staan voor je klaar met tal van sportieve activiteiten.
 • foto

  Ontdek je sportclub op de Oostendse sportmarkt!

  12.06.17 De Stad Oostende, de Sportraad en tal van Oostendse sportverenigingen zorgen op zaterdag 24 juni 2017 voor een heuse Sportmarkt in sportcentrum Mr. V-Arena en sportpark De Schorre.
 • foto

  Plannen nieuw Stedelijk zwembad voorgesteld

  19.04.17 De procedure voor de toewijzing van de bouw van het nieuwe zwembad op de hoek van de Northlaan en de Nieuwpoortsesteenweg is afgerond. De eerste ontwerpplannen werden intussen voorgesteld.
 • foto

  Sport aan Zee, wekelijks sportaanbod voor volwassenen

  02.01.17 Met Sport aan Zee biedt het stadsbestuur van maandag tot vrijdag een gevarieerd sportaanbod, onder deskundige leiding, voor volwassenen die graag sporten of die net willen starten met sport. Op maandag, woensdag en donderdag zijn er ook avondsessies.
 • foto

  Vergéét Sport overdag: aanbod Sport aan Zee 2017!

  19.12.16 Vanaf 2017 spreken we niet langer over 'Sport overdag', maar wel over 'Sport aan Zee' als we het hebben over ons wekelijks sportaanbod voor volwassenen.
 • foto

  Oostende bekroond met titel Europese Sportstad 2017

  10.06.16 De European Capitals and Cities of Sport Federation (ACES Europe) promoot sinds haar ontstaan in 1999 het beoefenen van sport door álle burgers van de Europese Unie, met bijzondere aandacht voor doelgroepen (vb. kansarmen, kinderen, senioren, ...)