Nieuwsoverzicht: Zwembad

 • foto

  Oostende betaalt een deel van je lidgeld terug!

  18.08.17 Het Stadsbestuur verleent aan alle Oostendse jongeren tot maximum 19 jaar die aangesloten zijn bij een Oostendse sportvereniging, een gedeeltelijke terugbetaling van het lidgeld. Ook wie een SNS-pas heeft (Sport na School) komt in aanmerking.
 • foto

  Nieuwe Start-2-Sport lessenreeksen

  14.08.17 De stad Oostende organiseert, in samenwerking met de Sportraad en de lokale sportclubs zes opbouwende Start-2-Sport lessenreeksen voor volwassenen: duiken, fitness, lopen 2.0, zwemmen (crawl), mountainbike en mountainbike 2.0!
 • foto

  Sport aan Zee, een zomer vol beweging

  19.06.17 Oostende doet tijdens de maanden juni, juli en augustus naar goede gewoonte tal van inspanningen om iedereen in Oostende een sportieve zomer aan te bieden. Ervaren lesgevers staan voor je klaar met tal van sportieve activiteiten.
 • foto

  Sport aan Zee, wekelijks sportaanbod voor volwassenen

  02.01.17 Met Sport aan Zee biedt het stadsbestuur van maandag tot vrijdag een gevarieerd sportaanbod, onder deskundige leiding, voor volwassenen die graag sporten of die net willen starten met sport. Op maandag, woensdag en donderdag zijn er ook avondsessies.
 • foto

  Vergéét Sport overdag: aanbod Sport aan Zee 2017!

  19.12.16 Vanaf 2017 spreken we niet langer over 'Sport overdag', maar wel over 'Sport aan Zee' als we het hebben over ons wekelijks sportaanbod voor volwassenen.
 • foto

  Oostende bekroond met titel Europese Sportstad 2017

  10.06.16 De European Capitals and Cities of Sport Federation (ACES Europe) promoot sinds haar ontstaan in 1999 het beoefenen van sport door álle burgers van de Europese Unie, met bijzondere aandacht voor doelgroepen (vb. kansarmen, kinderen, senioren, ...)