Ontmoetingscentra open voor dringende dienstverlening

Naar aanleiding van de coronamaatregelen zijn de ontmoetingscentra sinds 19 oktober gesloten. De OC's namen contact op met alle vaste bezoekers en blijven bereikbaar voor individuele dienstverlening na afspraak.

Naar aanleiding van de coronamaatregelen zijn de ontmoetingscentra sinds 19 oktober gesloten. De ontmoetingscentra namen contact op met alle vaste bezoekers die er regelmatig een maaltijd nuttigen of aan vrijwilligerswerk doen.

Voor individuele of dringende dienstverlening (o.a. gesprek centrumleider, zitdag externen) en afhaal van warme maaltijden (na inschrijving) zijn de ontmoetingscentra wél nog open, maar dan enkel op afspraak. Personen die echt geen andere oplossing hebben, krijgen hun maaltijd aan huis. De organisatie van het formeel onderwijs- en vormingsaanbod van Open School, Centrum voor Volwassenonderwijs (CVO) en VormingPlus is afhankelijk van hun programmatie.

Heb je nood aan meer informatie of een babbel? Aarzel dan zeker niet om de centrumleider uit je buurt aan te spreken! De ontmoetingscentra zijn telefonisch bereikbaar tijdens de openingsuren. Meer info.

Wie worstelt met kleine of grote zorgen kan terecht bij de gratis Sociale Noodlijn bereikbaar op het nummer 0800 1 8400 (keuze 3) of kan mailen naar socialenoodlijn@oostende.be.

Gepubliceerd op vrijdag 6 november 2020 12.34 u.