Exclusieve voorstelling van 'Onder vuur' voor Oostendenaars en tweedeverblijvers

Op zaterdag 4 september 2021 kunnen Oostendenaars en tweedeverblijvers alvast voorproeven van 'Onder vuur', de gloednieuwe tv-reeks van Eén en productiehuis Geronimo die in Oostende is gefilmd. Met een exclusieve vertoning van de eerste twee afleveringen in Kinepolis Oostende willen Stad Oostende en Toerisme Oostende alle inwoners van de stad opwarmen voor de vlammende actiereeks. Ook een aantal acteurs zal erbij zijn om er een onvergetelijke ervaring van te maken.

Klik hier om tickets te bestellen vanaf 16 augustus

Onder vuur

'Onder vuur' is de nieuwe dramareeks van Eén. De actieserie speelt zich af in Oostende en draait rond een groep brandweermannen en -vrouwen die vechten voor het voortbestaan van hun kazerne. In de hoofdrollen herkennen we onder meer Louis Talpe, Lien De Graeve, Lynn Van Royen, Sam Louwyck, Alessia Sartor, Aimé Claeys, Maarten Ketels, Wouter Bruneel, Dirk Van Dijck, Sahin Avci, Ann Tuts, Piet De Praitere en Kim Van Oncen.

Opbrengst voor het goede doel

De opbrengst van de tickets gaan naar vzw Pinocchio, een goed doel ten voordele van kinderen met brandwonden, dat de Oostendse Brandweer nauw aan het hart ligt. Vzw Pinocchio tracht om het ziekenhuisverblijf van jonge brandwondpatiënten aangenamer en dragelijker te maken met de hulp van vrijwilligers, bezoekjes van clown Tommy en speelgoed. Bovendien bieden ze financiële en psychosociale steun en organiseren ze talrijke activiteiten en kampen voor kinderen en jongeren met brandwonden.

Ticketverkoop

De online verkoop van de tickets begint op maandag 16 augustus 2021 vanaf 10.00 uur. Hou er rekening mee dat de tickets alleen beschikbaar zijn voor Oostendenaars en tweedeverblijvers en dat je er maximaal 4 kan bestellen. Wie geen toegang heeft tot internet kan vanaf 16 augustus ook terecht bij het UiTloket in het Stadhuis of bij de balie van Toerisme Oostende.

Wacht niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt. Omdat er volgens de coronamaatregelen voldoende afstand tussen de zitplaatsen wordt gelaten, hebben de drie cinemazalen in Kinepolis een lagere capaciteit. De voorstellingen vinden plaats op zaterdag 4 september vanaf 10.00 uur, maar om samenscholingen te vermijden, verschilt het startuur per zaal.

PRAKTISCHE INFO

Onder vuur - exclusieve voorstelling voor Oostendenaars en tweedeverblijvers

  • Zaterdag 4 september 2021
  • Duur: 1.45 uur (start om 10.00, 10.15 en 10.30 uur)
  • Kinepolis Oostende (zaal 6, 7 en 8)

Tickets

  • Vanaf maandag 16 augustus 2021 om 10.00 uur
  • Prijs: 2 euro t.v.v. vzw Pinocchio
  • Max. 4 tickets per bestelling
  • Enkel beschikbaar voor Oostendenaars en tweedeverblijvers
  • Bestellen via UiTinOostende of 059 25 81 41

FFO Nights

'Onder vuur' is één van de highlights tijdens de FFO Nights. Daarnaast zullen ook L'ennemi van Stephan Streker, die opgenomen werd in Oostende, en 'Rookie', de langverwachte film van Lieven Van Baelen met Matteo Simoni en Veerle Baetens in première gaan. Ontdek het volledige programma op filmfestivaloostende.be.