Ontmoetingscentrum 't Viooltje (LDC) - Mariakerke

Ontmoetingscentrum 't Viooltje (LDC) - Mariakerke

Hoofdthemas

Welkom in Ontmoetingcentrum 't Viooltje!

Medewerkers van 't Viooltje zijn van maandag tot en met vrijdag aanwezig van 9.30 tot 17.00 uur. Voor informatie, inschrijvingen, intake, reservatie activiteiten, vragen, wensen of suggesties kom je gerust bij ons langs.

In de cafetaria van ‘t Viooltje is iedereen welkom. Er is wat voor jong en oud. Een krant lezen, een spelletje kaarten, een gezellige babbel of een gezelschapsspel. Niemand zal zich vervelen in ‘t Viooltje. Er is een gezellig kinderhoekje voor kinderen of kleinkinderen. 

De cafetaria is open van maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.00 uur. Laatste consumptie om 16.30 uur. Honden zijn welkom in onze cafetaria, maar niet tussen 12.00 en 14.00 uur omwille van hygiënische redenen tijdens de middagmaaltijd.

UiT in 't Viooltje

Door de verkiezingen is OC 't Viooltje vanaf donderdag 6 juni om 14.00 uur tot maandag 10 juni 11.00 uur gesloten voor het publiek.

Contact

Openingsuren

Vandaag

open van 9.30tot17uur

Morgen

open van 9.30tot17uur
  • De lokettijden voor de maaltijden zijn op dinsdag en vrijdag van 10.00 tot 11.30 uur.
Alle openingsuren
JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.