Oostende maakt zich klaar voor paasvakantie

Het mooie lenteweer en de paasvakantie zullen de komende weken heel wat bezoekers naar Oostende doen afreizen. Een nieuwe speurtocht in Mariakerke, een extra onthaalpunt aan het station en een #ookditisoostende-campagne moeten nog meer bezoekers bewust maken van alle troeven van Oostende.

Het mooie lenteweer en de paasvakantie zullen de komende weken heel wat bezoekers naar Oostende doen afreizen. Een nieuwe speurtocht in Mariakerke, een extra onthaalpunt aan het station en een #ookditisoostende-campagne moeten nog meer bezoekers bewust maken van alle troeven van Oostende. Op die manier is er meer spreiding om alles veilig te laten verlopen. Daarnaast zal de stad opnieuw extra maatregelen nemen.

Net als tijdens de zomer en de kerstvakantie zal Oostende ook in de paasvakantie inzetten op spreiding, zowel door het aanbod, als met een dynamisch crowd controlplan en de inzet van het Stadsteam. Zo kan iedereen hopelijk genieten van mooie en veilige momenten in Oostende.

Met een nieuwe speurtocht in Mariakerke en een inspiratiecampagne over de groene gordel rond de stad, zetten we mensen aan om de minder drukke plaatsen van de stad op te zoeken. Op die manier voorkomen we dat te veel mensen tegelijk op dezelfde locaties zijn. We rekenen uiteraard op iedereen om de gouden regels te blijven naleven om voor zichzelf én voor anderen een veilige vakantie mogelijk te maken.

#ookditisoostende

In het straatbeeld komen verschillende grote affiches om bezoekers te inspireren om andere en dan vooral groene troeven van Oostende, zoals het Groen Lint, te ontdekken. Bezoekers kunnen via #ookditisoostende op Instagram meer informatie krijgen over de locaties in beeld. Het is de bedoeling om bezoekers door de combinatie van de beelden in de stad en online beeldvorming aan te zetten om de minder drukke omgeving rond de stad op te zoeken.

www.visitoostende.be 

Gepubliceerd op donderdag 25 maart 2021 16.30 u.